Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nyumulásnak tűnik ha az egyik (lány) osztálytársamat megkérem, hogy némelyik órákon üljön át mellém?
nem rámenős! egyébként is ki a náthás f4szt érdekel az, hogy rámenős-e vagy sem? egyszer élsz haver!
légy spontán ez a lényeg, és a jó kedv! hiszen azért ültetnéd magad mellé hogy jobban szórakozz, elvégre az is 1 szórakozás, legalább ő se unatkozik
előzőhöz még +ba
nehogy azt hidd, hogy nem élvezné, hogy rámenős lennél!
szeretik a gárék ha nyalod a seggüket, mindegyik szereti! hiába puffog, meg durcáskodik, akár mosolyog, mintha kiröhögne...
egy kis gyengédségtől meg úgy elolvadnak odabent mint a csokifagyi a napon!
hát rámenős szerintem de ne zavarjon szeretik a lányok ha látják hogy tetszenek valakinek... :) sőt örülni fog annak hogy oda hívod melléd higgy nekem :))
17/L
Nekem van egy ilyen osztálytársam, néha megkéri, hogy üljek mellé, de csak pár közös óránk van. Én nagyon kedvelem, nem tudom, ez kölcsönös-e.
Szerintem egyáltalán nem nyomulás, de utána is beszélgess vele, ne csak odaülj mellé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!