Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon nyumulásnak tűnik ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nyumulásnak tűnik ha az egyik (lány) osztálytársamat megkérem, hogy némelyik órákon üljön át mellém?

Figyelt kérdés
minden óránk másik teremben van,sokat szoktam beszélni a lánnyal
2013. márc. 18. 19:56
 1/9 anonim válasza:
72%
attól függ, felkéred egy anál fűrészre vagy sem?
2013. márc. 18. 20:00
 2/9 A kérdező kommentje:
Humor Herold...
2013. márc. 18. 20:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem, a barátnőm mindig megkéri az egyik osztálytársunkat de ott szoktak is ám dolgok lenni...... ^-^
2013. márc. 18. 20:14
 4/9 anonim ***** válasza:

nem rámenős! egyébként is ki a náthás f4szt érdekel az, hogy rámenős-e vagy sem? egyszer élsz haver!

légy spontán ez a lényeg, és a jó kedv! hiszen azért ültetnéd magad mellé hogy jobban szórakozz, elvégre az is 1 szórakozás, legalább ő se unatkozik

2013. márc. 18. 20:27
 5/9 anonim ***** válasza:

előzőhöz még +ba

nehogy azt hidd, hogy nem élvezné, hogy rámenős lennél!

szeretik a gárék ha nyalod a seggüket, mindegyik szereti! hiába puffog, meg durcáskodik, akár mosolyog, mintha kiröhögne...

egy kis gyengédségtől meg úgy elolvadnak odabent mint a csokifagyi a napon!

2013. márc. 18. 20:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha egyébként jóban vagytok akkor nem. Mondd neki, hogy unatkozol egyedül.
2013. márc. 18. 21:38
 7/9 anonim ***** válasza:

hát rámenős szerintem de ne zavarjon szeretik a lányok ha látják hogy tetszenek valakinek... :) sőt örülni fog annak hogy oda hívod melléd higgy nekem :))

17/L

2013. márc. 19. 10:47
 8/9 anonim ***** válasza:
persze, simán :) aztán fogd meg a kezét 18L
2013. márc. 23. 14:17
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem van egy ilyen osztálytársam, néha megkéri, hogy üljek mellé, de csak pár közös óránk van. Én nagyon kedvelem, nem tudom, ez kölcsönös-e.

Szerintem egyáltalán nem nyomulás, de utána is beszélgess vele, ne csak odaülj mellé

2013. márc. 23. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!