Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 32 évesen, hogy lehet szerelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

32 évesen, hogy lehet szerelem nélkül élni?

Figyelt kérdés

Házas,32 éves,két gyerekes anya vagyok.Jó házasságban élünk,szépen neveljük a gyerekeket,de hiányzik a szerelem.Valahogy az évek során eltűnt.Nagyon tisztelem és szeretem a férjem,de mint nő nagyon hiányzik a szerelem.

Le lehet ezzel a hiányérzettel élni egy életet?Más is van hasonló szituációban vagy ez természetes?

2013. szept. 19. 12:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
54%
Próbáltad ezt megbeszélni vele? Ha nem akkor itt az ideje, nem csak a te hanem az ő hibája is hogy nincs már szerelem köztetek.
2013. szept. 19. 12:40
 2/11 anonim ***** válasza:
és szerinted miért tűnt el?
2013. szept. 19. 12:40
 3/11 A kérdező kommentje:
Természetesen beszélünk erről,mert nálunk a kommunikáció nagyon fontos és bevallom erőltetem is,mert ugye én sem vagyok gondolatolvasó.Természetesen nem a férjemet okolom,mert mindenhez két ember kell.Hogy miért tűnt el a szerelem...talán a szürke hétköznapok,talán,hogy neki volt "botlása" és ez is sokat változtatott rajtunk a mindennapok gondjai?Nem is tudom vagy esetleg ez így együtt mind.
2013. szept. 19. 12:45
 4/11 anonim ***** válasza:
Az is lehet hogy túlontúl megszoktad, s ez által meguntad.
2013. szept. 19. 12:46
 5/11 anonim ***** válasza:

Azt azért tudod, hogy kisebb a problémád, mint a magyar családanyák legnagyobb részének?

Mindenesetre jusson eszedbe, mielőtt felrúgod ezt.

Nem kaphatsz meg mindent, de becsüld meg azt amid van!

2013. szept. 19. 12:48
 6/11 anonim ***** válasza:
Pontosan mire gondolsz, mikor azt mondod, hogy hiányzik neked a szerelem? Szex?
2013. szept. 19. 12:48
 7/11 anonim ***** válasza:
talán el kéne mennetek kettesben valahova egy hosszú hétvégére és magatok mögött hagyni kicsit a gondokat. van erre lehetőség?
2013. szept. 19. 12:49
 8/11 A kérdező kommentje:

Attól,hogy mások rosszabb körülmények között élnek amit én szívből sajnálok,attól ez még számomra probléma.Lehet önző vagyok,de ahogy szokták mondani,mindenkinek a saját problémája a legnagyobb.

Nem áll szándékomban felrúgni a házasságom és nagyon hálás is vagyok az életnek,hogy ilyen sokat kaptam és igyekszem úgy élni,hogy megbecsüljem,de akkor is érzem ezt a hiányt.Nem,nem a szex hiányzik,hanem az a tűz,az a szívdobogás a szerelem érzése.

2013. szept. 19. 12:52
 9/11 A kérdező kommentje:
Ritkán van alkakmunk kettesben lenni a gyerekek miatt,de néha sor kerül rá.Ami kellemes is szokott lenni,de olyan mint mikor két barát elmegy együtt valahova.
2013. szept. 19. 12:54
 10/11 anonim ***** válasza:

a szerelem egy biokémiai folyamat biológiai szempontból nézve, és az evolúciós örökségünk az hogy 3-4 év múlva elmúljon, nézz utána a neten. Az ősember 3-4 év gyereknevelés után új párt keresett magának, amikor az utódok már tudtak járni meg volt már vmennyi eszük is

F20

2013. szept. 19. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!