Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez baj egy párkapcsolatba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez baj egy párkapcsolatba?

Figyelt kérdés
Bnőmmel 2 hónapja vagyunk együtt, szeretem, imádom, csak túl ragaszkodó és én ehhez nem szoktam hozzá. Minden 2. nap találkozni akar és ezt nem bírom suli mellett.. Mit csináljak? Megmondjam neki vagy elmúlik majd?

2013. szept. 18. 21:32
 1/9 anonim ***** válasza:
hol laktok?
2013. szept. 18. 21:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Vannak ám gondok :) Én ha kapcsolatban vagyok, minden nap találkozom a barátnőmmel.
 3/9 anonim ***** válasza:
ba'?
 4/9 A kérdező kommentje:
Budapesten. 2. minden nap találkozol úgy h hulla fáradt vagy munka / suli után? És egész estig úgy h éjfélre érsz haza aztán megint munka suli?
2013. szept. 18. 21:37
 5/9 anonim ***** válasza:
egy suliba járok a barátnőmmel, minden nap találkozok vele, és csak kora este szoktam hazamenni... nem szívesen maadok bent, de, hogy ő jól érezze magát, megteszem
2013. szept. 18. 21:40
 6/9 anonim ***** válasza:

Engem (részben) ezzel őrjített meg az exem. Túlságosan ragaszkodó típus, ő már nem tanult, én meg még igen. Nem egyszer mondtam neki, hogy nem tudom összeegyeztetni, hogy mindenkinek jó legyen, nem értette meg. Ráadásul nem is a szomszédban laktunk, tehát sokat is kellett utazni (persze az esetek nagy részében én utaztam...). Egy idő után romlott a tanulmányi átlagom, majdnem megbuktam, és még sorolhatnám. Nem éreztem már iránta semmit, teljesen elhidegültünk egymástól. Jobbnak láttam, ha külön folytatjuk az utunkat...

Nyilván nem szeretnétek ide kilyukadni. Ülj le a barátnőddel és beszéljétek meg. Ha ő is tanul, akkor meg kéne ezt értenie. (Kivéve, ha született zseni, akinek nem igazán kell tanulnia suli után.)

2013. szept. 18. 21:42
 7/9 A kérdező kommentje:
Utolsó: Ez a helyzet itt is, külön suliba tanulunk, utazni kell elég sokat. Szal a te eseted 2. nem hasonlítható ehhez.
2013. szept. 18. 21:47
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát azért remélem nem a szakítás az első gondolatod.. egyébként meg beszéld meg vele. Biztos megsértődik, és jön a hisztijével majd, hogy te biztos nem szereted, de ezt ne hagyd.

Mikor annó a férjemmel összejöttem mindketten suliba jártunk még. És érdekes mód ő megértette hogy nekem az a suli fontos volt (jog), és békén hagyott amikor tanulnom kellett. (sokszor éjszakákat végig kellett tanulnom, hogy átmenjek a vizsgákon)

Igaz, mi 4-5 napot együtt voltunk hetente együtt alvással meg minden, de nap közben is sokat tanultam, és nem b..szogatott folyton.

Próbáld meggyőzni, de ha nem lehet, talán mégsem annyira megértő veled mint ahogy te elvárnád, szóval lehet nem közös az utatok...

27/N

2013. szept. 19. 01:12
 9/9 Bebee válasza:
Mond el neki nyugottan,ha nem érti magyarázd el neki h mért nem tudsz vele ilyen gyakran találkozni.Ha szeret,akkor megérti.
2013. szept. 19. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!