Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akármelyik lány megtetszik, kiderül, hogy van barátja. Ha nincs, akkor meg általában pont neki nem jövök be. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Vannak lányok, akik elég szépek, de én nem tudok csak a sex miatt kedves lenni, és csak arra hajtani... Nincs már semmi ötletem.
Lányok és fiúk válaszát is várom!
(18/F)
2013. szept. 18. 20:08
1/4 anonim válasza:
Mert ha van neki, akkor bejössz? A kérdés értelmetlen.
3/4 anonim válasza:
Olyant kell keresni, akinek bejössz, és nincs barátja.
Ez nem ugrott be?
4/4 anonim válasza:
Tudod a sors iróniája, h nekem egy pont olyan szerencsétlen típusú srác jön be mint te. És ezt tudja is sőt azt is mondta h én is bejövök neki, de mindezek ellenére mégis egy olyan csajra nyomul akinek idősebb pasija és komoly kapcsolata van. Szóval ennyit erről! Minden csak választás kérdése...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!