Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha Én szeretek valakit, de viszonzatlan. és ez miatt kb.3 hónapig nem beszélünk és nem is látjuk egymást elmúlhat amit érzek? Lehetséges hogy már nem szeretem?
Figyelt kérdés
2013. szept. 18. 22:33
1/11 anonim válasza:
Enyhülhet az érzés igen, viszont azt nem mondanám hogy el is múlik. De ezt csak te érezheted. Úgy érzed hogy már nem szereted?
2/11 A kérdező kommentje:
Én szeretem.. De.. Már nem látom őt mindig mint régen.. Ha látnám akkor megint megerősödne az érzés?
2013. szept. 18. 22:45
3/11 anonim válasza:
hát nálam több,mint 3 hónapig sem múlt el...és újratalálkozni hihetetlen jó volt!
4/11 anonim válasza:
nem biztos, hogy nem múlik, nekem kb 3/4 év alatt sem sikerült elfelejteni..az elején igen, azért megint előjött talán még jobban mint egyébkén !..aztán párszor láttam - hol nem érdekelt- hol megint érdekelt- aztán már megint pár hónapja semmi és mostanában kezd megint előjönni :DD
szóval ezt a fene se tudja! :D olyan dolog ez..
mindenkinél máshogy van, reménykedj, hogy te hamar túl leszel rajta..illetve másik szerelem ugye szokásos jótanács :)
5/11 A kérdező kommentje:
Én inkább szenvednék mint hogy elfelejtsem..
2013. szept. 18. 23:01
6/11 anonim válasza:
1-es vagyok, hát én is a szenvedés fázisban van, de az tényleg igaz ha látom akkor megint előjön az érzés és erősebb lesz, aztán ha nem látom valamennyire enyhül, aztán megint megerősödik, szóval ez ilyen hülye dolog sajnos
7/11 anonim válasza:
bocsi a szenvedés fázisban vagyok, elírtam
8/11 lilowada válasza:
Én is 9 hónapig szenvedtem ettől az érzéstől, ezalatt voltak időszakok mikor jobban fellángolt bennem az érzés, de volt, hogy nem is éreztem semmit. És igen, ez az alapján változott, hogy mennyit beszéltünk vagy találkoztunk. Mostanra jutottam el arra a pontra, hogy már valaki más tetszik és nagyon szeretném ha vele összejönne a dolog, ez segít nekem abban is, hogy őt elfelejtsem véglegesen. De persze ez egy döntés is egyben, hogy akarsz-e ettől szenvedni egy életen keresztül vagy szeretnél helyette egy teljesértékű kapcsolatot valaki mással, aki viszonozza is az érzéseidet. A döntés a tiéd.
9/11 anonim válasza:
várjunk csak. szóval te azt akarodj, hogy ne múljon el az érzés? nem akarod elfelejteni?
10/11 A kérdező kommentje:
nem, sosem akarom elfelejteni
2013. szept. 19. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!