Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ebbol meg lehet valami?
Szoval van egy nagyon baratom, akivel par honappal ezelott eldontottuk,hogy sexbaratsgaba leszunk es neha osszejarunk. Az egyetlen baj, hogy idokozben en menthetetlenul beleszerettem. Hogy miert? Mert allandoan ketertelmu jeleket adott szamomra. Sokszor mondta h szeret, meg hogy hianyzom neki stb. A minap beszelgettunk telefonon mikor szoba kerult a kapcsolatunk. Elmondta, hogy o soha nem tudna nekem tobb lenni, mint barat. Nagyon szomoru voltam, egesz este miatta sirtam. Miert ad jeleket hogyha nem is akar semmi komolyat? Lehet meg ebbol valami? Mit tegyek?
21/L
Dehát nektek kellett ez, ha a férfiak 10% nagyszerűen elszórakoztat mindannyiótokat akkor nincs más hátra, mint a kasszához járulni.
"Az árat mindig meg kell fizetni". Ez a mondás mindig és mindenhol megállja a helyét, valamit valamiért szívem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!