Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szeptember óta beszéélgetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Serina14 kérdése:

Szeptember óta beszéélgetek egy fiuval (25/f) akit már régebről is ismerek, (14/L) Többi lent, Hogyan jöjjek rá hogy ki mond igazat?

Figyelt kérdés
Ősszejöttem vele de kiderült hogy megcsal a legjobb barátnömmel és hát megkérdeztem, hogy miért? Azt monta kikezdett vele én meg összevesztem a barátnömmel miatta és kiderült hogy a barátnöm ártatlan ebben a témában mert ő nem kezett ki vele. És most nem tudom kinek higgyek?! Én talizni akarok vele és megkérdezni hogy még kivel csalt meg.

#szerelem #kapcsolat #barátnő árulás
2013. szept. 18. 22:54
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
az se normális aki 25 éves létére egy 14 évessel kezd ki. elmentek neki otthonról. vagy kamu a kérdés.
2013. szept. 18. 22:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Te még mindig vele vagy? Megcsalt a párod és még a barátnőd is lúdas. Egyikkel se kellene szóba állnod, de ha jó szamárnak lenni akkor semmi gond, mert ők annak néznek téged.
2013. szept. 18. 22:59
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
Elsőnél a pont. Nálam 20 éves létemre sem jöhet szóba 18 év alatt csaj..
2013. szept. 18. 22:59
 4/8 anonim ***** válasza:

De irigylem itt ezeket a korhatár-behatároló embereket. Tuti korán kezdte mindegyikük, hogy csak így kizárnak teljes korcsoportokat.

Nem mindenki van abban a helyzetben, hogy válogasson, hogy 14 vagy 30 évessel jön össze. Örül, ha egyetlen lány is van, aki érdeklődik iránta.

Tudom, a kérdés nem erről szólt, de már sokadszorra olvasom az ilyen "maximum plusz-mínusz 1-2 év" emberek véleményeit.

A kérdező 25 éves barátja sem azért egy megcsalós görény, mert 25 éves a kérdező meg 14, hanem azért, mert egy megcsalós görény. Ha 1-2 év lenne közöttük, akkor is egy megcsalós görény lenne és akkor is lehet, hogy összeszűri a levet a kérdező barátnőjével!

2013. szept. 18. 23:06
 5/8 A kérdező kommentje:
Soha többet nem kezdek ki 3évnél idősebb fiuval. Szobase fokok álni velük
2013. szept. 21. 09:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Na ez butaság kérdező. Neked kell várnod egy kicsit és nem óvodásokkal járni. Az volt a baj, hogy te még csak 14 vagy. Mit tervezel? Mi célod? Nem korai még? Vannak értelmes 20 év körüliek, talán számodra igazi is, de a te még százszor is változtatsz. Egy 17 évessel se mész többre! Az is mit tervez vagy mi célja? Az is megcsalhat simán. Aztán nálad fiatalabbak jönnek? Hova futsz el? Szerintem tarts pihenőt és gondolj át mindent, de ne kor szerint válogass. Persze negyven évessel azt ne, de nyugodtan ismerkedj 10 év korkülönbséggel is. Csak egyelőre szünetelj a kapcsolat keresésel. Én ezt tanácsolom neked te meg döntsd el hogy folytatod tovább.
2013. szept. 21. 09:55
 7/8 anonim ***** válasza:

A 3-as , 'korbehatárolós ember' vagyok. Egy 20 éves szerinted miről beszéljen egy 14 éves gyerekkel ?? Ezen gondolkozz el barátom , eddig összesen 1 db barátnőm volt , tehát én nem csak arra megyek , hogy legyen , hanem számít az is , hogy milyen. Feleslegesen meg nem fogom hülyíteni a kislányokat mert kedvem sincs hozzá és nekik se jó. Örülök , hogy felnőttem és végre tudok találni érett nőket. Ha meg valaki 24-5-6-7 évesen 14-5-6 évesekkel jár , annál meg garantálom , hogy valami nincs rendben , de legalábbis a szánalmas és nevetséges valamint komolytalan kategóriát bőven-bőven kimeríti.

20F

2013. szept. 21. 14:01
 8/8 A kérdező kommentje:
Mindenkinek van valamennyi igaza és megfogadom. Egy idejig nem akorok szerelemre gondolni inkább a tanulást választom és a jövömre fogok gondolni.
2013. szept. 22. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!