Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek milyen kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen kapcsolat ez? Menthető?

Figyelt kérdés
Két éve július végén megismerkedtem egy lánnyal, a legelső barátnőmmel. Előtte sosem volt senkim, csak egy-egy csók ill. Egyszer szex, ami jó szar volt. Én örültem neki, tetszett a lány de nem volt tapasztalatom, így pár naponta hívtam csak fel, nem akartam zaklatni, nem akartam, h rám unjon, és amúgy sem vagyok nagydumás, alig bírok valami témát felhozni régebben is tök kínos volt pár lánnyal... Elkezdett szószerint cseszegetni letámadott, h miért nem hívom nem foglalkozom vele stb... Tény, hogy akkor kezdtem dolgozni és nem volt pénzem feltölteni a telómat meg rengeteg dolgom volt későn meg megint nem mertem hívni de ezek szerinte csak kifogások voltak. Szakítottunk két hónap után. Decemberben láttam piásan volt bátorságom odamenni hozzá beszélgettünk majd a végén csók. Másnap reggelre megsemmisült az autóm ami nagy traumát okozott bennem, azzal foglalkoztam, nem vele. Aztán szilveszterkor ugyanez, de aztán az új kocsi papirozása stb kötött le, megint nem hívtam, aztán már megint nem mertem, plusz eszembe volt már az eddigi is, hogy mindig cseszegetett hol járok kivel, mit csinálok ő nem is számít stb így hagytam. De márciusban egy buli előtt berúgott, és akarta h menjek én is, véletlenül összefutottunk, és azon a bulin összejöttünk. Azóta másfél év eltelt rengeteget veszekedtünk, de rendkívül sok jó vidám pillanat is volt. Most elment egy munkatársa búcsubulijára, és engem valami szörnyű féltékenység fogott el, kitudja mit művel, lehet már nem szeret stb. Nagy nehezen megtudtam a facebook jelszavát, és visszaolvasva láttam, hogy amikor először együtt voltunk az előző barátjával (akivel fél évvel azelőtt szakított, mert csajok után járkált) valami cigánygyerekkel megcsalt(vele 2-2 évig volt együtt) mielőtt akkor vége lett volna. Ezt egészen eddig elhallgatta. Esküdözött, hogy soha nem csinált semmit, énbelém volt szerelmes, úgy h remegett és h nem is csinálna még nem szakítanánk. Mostmár úgy esküdözik h csak az az egy volt és h megérdemeltem mert nem foglalkoztam vele(ahhoz képest még egy évig trécselt a csávóval mikor újra összejöttünk akkor is) most már nem beszélnek, vagy nem tudok róla, de azt a kapcsolatunk folyamán kijelentette, h az előző csávónak 4 cm-el nagyobb volt és ilyen szövegeket eresztettek el a facebookon h ''azért tudunk alkotni együtt'' meg sose lesz oyan jó mint veled(modja a barátnőm) meg ilyenek, mikor kérdeztem azt mondta velem is jó azt ennyi. Meg h engem szeret, de mikor megkértem a kezét azt mondta nem tudja, mert már ''könnyebb'' vagyis már nemszeret annyira mikor még nem tudtam erről az egészről még igent mondott tétovázva, de mostmár nemtudja.. Hogy kiderült.. Hát nemtudom. Kicsit visszafogtam magam magam másfél év alatt, nehogy megüssem vele a bokám, most amikorra már tényleg bele mertem szeretni ez történik. Engem nagyon érzékenyen érintett a dolog. Ilyen tipus vagyok. Már lefogytam 5 kilót nemtom mit csináljak ti mit javasoltok? Bocs h hosszú lett, de azt akartam, h képben legyetek. Köszi

2013. szept. 15. 19:35
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez a csaj nem százas,de te se! 1. Minek kellett a facebook jelszavát kideríteni? Ha nem bízol benne az már régen rossz. És ne érdekeljen a múltja az régen volt,most már veled van,ha nem szeretne akkor tuti hogy nem veled lenne. De szerintem az lenne a legjobb ha leülnétek és megbeszélnétek a dolgokat. Ui:Az ilyen "kérdésektől" leszek boldog hogy én nekem nincs kapcsolatom és nem kell ilyen hülyeségeken agyalnom :D
2013. szept. 15. 19:45
 2/10 kolosszus22 ***** válasza:

Hülye vagy te öcsém, ezt az agyatlan r*bancot már rég ki kellett volna rúgnod. Rohadtul nem szeret téged, csak aláz ahogy bír. Szabadulj meg tőle minél hamarabb, ne legyél nyápic papucs akivel bármit meg lehet tenni!

26F

2013. szept. 15. 21:27
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem érdemes menteni. Ő talán még elhintáztatna és alázna pár évig, de minek?

1. Ő miért nem hívott, ha annyira hiányoztál neki?

2. Bajban ismerszik meg, ki törődik veled. Aki megérdemli, hogy komolyan foglalkozz vele, ilyenkor nem követelőzik, hanem azt kérdezi, segíthet-e valamiben, vagy legalább mond néhány vigasztaló szót.

3. Ha rosszul is bántál volna vele, azért nem megcsalás jár, hanem szakítás.

4. Az exe ágybeli teljesítményét részletezni és a tiédet kritizálni egyszerű, hamisítatlan bunkóság.

5. Összevissza hazudozik, még csak nem is következetesen, én a helyedben már azt sem hinném el, amit kérdez.

2013. szept. 15. 21:43
 4/10 A kérdező kommentje:
Tény, hogy neki sincs önbizalma mert rossz a szeme, meg nekem se csak úgy alapból, talán azért van velem, mert attól fél h nem biztos h más normális ember elfogadná. Rettenetesen büszke, egy könnycseppet sem ejtett mióta együtt vagyunk, mert hogy ő nem alázkodik meg a fiú előtt meg ilyenek. Mindenért én vagyok/voltam a hibás és sosem kért bocsánatot bármi történt. Nem ismerte el a hibáját sosem. Én meg 26 éves vagyok ő az első barátnőm, félek h nem találok másikat vagy 10 évig, vagy talán utána sem, és különben is szeretem. de nem tudom, hogy ezek után mit fog még művelni. Sokat vagyunk külön, akármit megtehet, akárkivel találkozhat, mert én 3 szakba nyomom ő meg az irodán egy szakban, és külön élünk még. Ráadásul 20Km a távolság. Rengeteg hibát vétettem de sosem csaltam meg, és mindig bocsánatot kértem, ha hibáztam, de Ő sohasem,és sosem bírta kinyögni, hogy szeret.(azt mondja ő ezt nem szereti mondani. Ez is milyen?) Én ha mondom neki néha azt mondja, hogy ő is engem azt ennyi.
2013. szept. 16. 00:04
 5/10 kolosszus22 ***** válasza:
Csak azért ne legyél valakivel aki semmibe vesz, mert be vagy szarva, hogy nem lesz másik. Lesz, ne aggódj és sokkal jobb lesz mint a mostani, lehet nem rögtön, de lesz!
2013. szept. 16. 07:31
 6/10 anonim ***** válasza:
Sokkal jobbat is találhatsz csak azért ne maradj vele mert nem találnál jobbat. Megéri ennyi veszekedés érte?
2013. szept. 16. 20:49
 7/10 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs. Azt is a fejemhez vágja, ha hónapokig nem megyünk sehová. De miből. közel 100000-et fizetek a kocsira részletet, meg bejárás melóba meg lakáskassza meg telefon megilyenek alig marad pénzem. ő meg vagy 40000-et félre tud tenni, a maradékot meg elbassza ruhákra. 5 szekrénnyi ruhája van én meg nemtudok magamnak venni semmit már a cipőm is lyukas mert nem tudok összespórolni annyit. Mindig kifizetem a moziját, a kaját ha eszünk valahol még ha nehezen is de elfogadja. semmi pénzem nincs még a kocsit se tudom elvinni műszakira. Ő meg mindig csak a saját részét akarja kifizetni, sose hívott meg még engem h na most én fizetek mindent. Sztem nem az elején vagyunk, ilyenkor már nyugodtan fizethetne ő is, de inkább megvesz 5 ruhát mert neki az kell. Ettől függetlenül szeretem őt, mert tiszta, meg rendes, szorgalmas, meg milyesmi de még egy rántottát se tud főzni. Rettenetesen büszke...
2013. szept. 17. 00:06
 8/10 kolosszus22 ***** válasza:

Ideje, hogy le legyen törve az a fene nagy büszkesége (mégis mire büszke?), bár sajnos úgy érzem, hogy te ehhez nyápic vagy, de ne aggódj ha te nem, majd később egy tökösebb gyerek betöri a kis királylányt.

26F

2013. szept. 17. 08:44
 9/10 A kérdező kommentje:
ez alatt mit értesz, kedves kolosszus?
2013. szept. 17. 10:28
 10/10 kolosszus22 ***** válasza:
Azt, hogy simán lejön a kis leírásodból, hogy ez a csaj kutyába vesz téged, tudja, hogy bármit megcsinálhat veled és te semmit nem teszel ellene. Ideje lenne kicsit bekeményítened és helyreraknod a leányzót, ha máshogy nem megy dobd a francba, nehogy neki álljon már feljebb. Meg kell neki tanítani, hogy az élet nem abból áll, hogy minden úgy történik ahogy azt ő akarja, ha te ezt nem tudod megoldani, majd megoldja más.
2013. szept. 17. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!