Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehetnék túl a kapcsolato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetnék túl a kapcsolatomon ami nem rég bomlot le? Nem értem a exemet szeret még mindig és én is őt.

Figyelt kérdés
Nem értem a volt barátomat szeret és én is őt még mindig messze vagyunk sajnos egymástól talán ez akadály volt neki mert nekem nem soha sem találkoztunk és lusta volt hozám le jönni nem értem őt talán nem is szeretet.? :( <3 Hogy lehetnék túl rajta már vagy 10 npja szakitót velem és nem tudok túl lenni rajat egyszerűen hiányzik és nagyon szeretem és ő is engem. :(

2013. szept. 15. 17:31
 1/5 anonim ***** válasza:
hol laksz? mennyi idős vagy?
2013. szept. 15. 17:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem szeret téged ezek alapján, hiába ismételgeted magadnak.

Amúgy meg tanulmányozd ezt az oldalt, talán eltereli a figyelmed: [link]

2013. szept. 15. 17:32
 3/5 A kérdező kommentje:
Budakalász mellet lakok. 13 éves vagyok. :(
2013. szept. 15. 17:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Mondd, hogy fake, ennyire szarul nem írhat senki...
2013. szept. 15. 17:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen de hát nem én mondogatom ő mondta mikor szakitot velem de nem értem ha hiányzok neki mért nem jönni ide hozzám?. :(
2013. szept. 15. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!