Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a szakítás miatt lehetnek vagy valami más?
a barátommal kb 3 hete szakítottunk,de már alapból tudtam hogy ennek így kell lennie mert folyamatosan átvert.. de nekem ő volt az első akit tényleg 101% hogy szerettem.
a szakítás után még írt párszor de muszáj volt elutasítanom, de nagyon hiányzik, szinte minden percben rá gondolok . mióta szakítottunk nincs is nagyon kedvem semmihez, vagyis ha másokkal vagyok akkor persze mutatom hogy minden oké hogy nem zavar a szakítás, de akkor is mindig benn van a fejembe, barátnőmmel sem úgy hülyülünk már, többnyire csak leülünk valahova és dumálunk,max közbe viccelődünk,mondjuk sírni már nem tudok miatta, szakítás elött rengeteget sírtam, és még most is esténként az ő képét nézem, a szakítás óta az eddigihez képest sokat eszek, folyamatosan kivánom az édességet, szerintem hiztam is pár kilót, és a menzeszem is általában 3 napig tart, és akkor 1 nap van folyamatosan, de most mind a 3 nap folyamatosan volt:Sés még nem volt ilyen.. már attól is félek hogy mivan ha terhes vagyok, mondjuk azóta 2x is megjött..tehát nem tudom, ezek a szakítás miatt lehetnek vgy valami más?
köszi az eddigi válaszokat!
azt még elfelejtettem hozzá írni hogy folyamatosan álmos vagyok, rengeteget alszok, általában 8-9 körül fel szoktam kelni.. mostmeg örülökl ha 12re felkelek, meg délután is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!