Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ezek a szakítás miatt lehetnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek a szakítás miatt lehetnek vagy valami más?

Figyelt kérdés

a barátommal kb 3 hete szakítottunk,de már alapból tudtam hogy ennek így kell lennie mert folyamatosan átvert.. de nekem ő volt az első akit tényleg 101% hogy szerettem.

a szakítás után még írt párszor de muszáj volt elutasítanom, de nagyon hiányzik, szinte minden percben rá gondolok . mióta szakítottunk nincs is nagyon kedvem semmihez, vagyis ha másokkal vagyok akkor persze mutatom hogy minden oké hogy nem zavar a szakítás, de akkor is mindig benn van a fejembe, barátnőmmel sem úgy hülyülünk már, többnyire csak leülünk valahova és dumálunk,max közbe viccelődünk,mondjuk sírni már nem tudok miatta, szakítás elött rengeteget sírtam, és még most is esténként az ő képét nézem, a szakítás óta az eddigihez képest sokat eszek, folyamatosan kivánom az édességet, szerintem hiztam is pár kilót, és a menzeszem is általában 3 napig tart, és akkor 1 nap van folyamatosan, de most mind a 3 nap folyamatosan volt:Sés még nem volt ilyen.. már attól is félek hogy mivan ha terhes vagyok, mondjuk azóta 2x is megjött..tehát nem tudom, ezek a szakítás miatt lehetnek vgy valami más?

2013. aug. 20. 12:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Foglald el magad. Munka, sport, hobbi, lovaglás. Olvass! Tanulj nyelvet. Menj el futni vagy biciklizni.
2013. aug. 20. 12:11
 2/3 anonim ***** válasza:
hidd el idővel majd nem fog ennyire zavarni nem gondolsz ennyit rá csak az elején szar én is voltam már így aztán kb fél évre rá már alig gondoltam rá....
2013. aug. 20. 12:17
 3/3 A kérdező kommentje:

köszi az eddigi válaszokat!

azt még elfelejtettem hozzá írni hogy folyamatosan álmos vagyok, rengeteget alszok, általában 8-9 körül fel szoktam kelni.. mostmeg örülökl ha 12re felkelek, meg délután is..

2013. aug. 20. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!