Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért viselkedik velem így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik velem így?

Figyelt kérdés
Nemrég szakítottunk.Valójában nem tudom,hogy szerelem volt-e részünkről még valamilyen szinten együtt voltunk,mert nem mondtuk ki sosem.Beszélünk továbbra is.Fogunk is találkozni.De én nagyon félek,mert teljesen más lett,mint amilyen eddig volt.Sokat veszekedtünk és ez is közrejátszott a szakításban,de ő most ingerült és provokatív velem.Közben féltékeny is nagyon.Nem tudom hová tenni a viselkedését.Most érzem azt,hogy úgy kezel,mintha az övé lennék.Kérlek titeket,hogy normális válaszokat adjatok,mert nekem ez nagyon fontos.Köszönöm szépen előre is!

2013. aug. 18. 15:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Korod? Nemed?

hát...beszéld meg vele. Ő lehet szeretett és még szeret. De lehet csak meg akar tartani.

2013. aug. 18. 15:26
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem kapok konkrét választ,hogy miért ilyen.Vagy elpoénkodja a választ,vagy ideges lesz,ha kérdezem.Jó lenne,ha egy pasi válaszolna,hátha könnyebben megérti.Sosem mondta,hogy szeret,csak éreztem.

Nő vagyok,29 éves.

2013. aug. 18. 16:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Már nem szeret, akkor nem engedett volna el.

Amiért féltékeny, az azért lehet, mert nem tud "elengedni", nem azért mert együtt akar Veled lenni, egyszerűen még nem dolgozta fel a szakítást, és nem tudja elképzelni, hogy mással is boldog lehetsz, és nem csak Vele.

Ezért próbál " birtokolni", és hamis reményeket küldeni feléd, mintha még mindig " szerelmes lenne".

Ha a férfi szerelmes, és szeret... akkor szakítás után " meghunyászkodik", és teperni fog. AKI féltékenykedik, Ő csak az illuzióját akarja fent tartani.

NE engedd, hogy bunkó legyen. Mond meg neki, hogy "NINCS szükségem Rád Kedves.. "

Ha szeret, akkor tudtodra fogja adni, mint egy normális ember..LEÜL, és megbeszélni Veled.

Amíg bunkó paraszt módon viselkedik, addig ne foglalkozz vele.

MEGSÉRTETT, BUNKÓ volt!!! LÉGY NŐ, és küldd el! Ne engedd, hogy vegye a bátorságot, és megengedje magának!:))

Kitartást!:)

22L

2013. aug. 18. 17:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Én nem is mondtam,hogy szeret.Azt mondta szeretné,ha boldog lennék,de teljesen más,mint akit megismertem.Ez az énje számomra új.Szakítás után egy darabig normális volt,pátyolgatott.Aztán jöttek bulik és olyan,mint egy gyerek.
2013. aug. 18. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!