Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok erről? Ez normális kapcsolat?
Június óta járok egy sráccal, már régóta ismerem. A helyzet az, hogy megvagyunk, de csak langyi a kapcsolatunk. Már most! Amit nem tartok jónak.
Nincs már kedvem ismerkedni, megszokni egy új pasit és a rigojáit. De még mindig izgalomba hoznak a nekem tetsző, helyes pasik akikkel találkozom vagy együtt dolgozok.
A párom nem túl érett szerintem egy komoly kapcsolatra, nem figyel oda rám szerintem kellő képpen, a saját problémáiról ódákat tud zengeni, de az enyémeket magasról leszarja. Nem nagyon izgatja ha fáradt vagyok a munkától, vagy hogy a szexnél nem vagyok felizgulva. Nem tudok mit kezdeni ezzel. Jó lenne vele, ha odafigyelne rám!
Nem tudom mit kezdjek ezzel az egésszel. Öregnek érzem már magam ahhoz hogy tovább keresgéljek. Ő pedig biztos pont lenne az életemben. De az biztos, hogy a szenvedély mindig hiányozna!
28N - 25F
Szia! Erre mondják, hogy inkább a biztos rossz, mint talán a bizonytalan jó! Kockáztass és lépj tovább! Szakíts!
24/L
Vagy mondd meg neki is,hogy ez zavar,vagy lépj.
De ez így nem jó.
Öregnek ????
Na ne!
Meg ha melletted nő fel, és így, - akkor abban erősödik meg, hogy ez így van rendben: hogy önző, egoista, dugni se tud rendesen.
Mi lenne veled 2-5-10 év múlva???
El kell mondani, ha valami nem tetszik. Bocsi, de szerintem te se lehetsz elég érett, ha ezt nem tudod. ne magadban őrlődj a dolgokon, mert az nyilván elnyomja a szenvedélyt.
Ha pedig elmondanád neki, hogy mi a baj, akkor változtatna és talán minden jó lenne.
Én is szólok, ha valami nem jön be, és látom a barátomon, hogy utólag hogy elszégyelli magát, hogy magától ez neki fel se tűnt, hogy milyen... aztán azóta meg minden rendben. Egy próbát talán megérne, hátha akkor jönne a szenvedély is.
Persze ha akkor se kéne neked igazán, akkor jobb ha tovább állsz.
22L
Köszönöm az eddigi válaszokat,
egy része biztos hogy igaz, de még hagyok magamnak egy kis gondolkodási időt.Addig is várom a további válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!