Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 év után, ez normális?
5éve vagyok együtt a barátommal,szeretjük egymást. Azonban féltékeny tipus vagyok, és vltak már régebben emiatt problémáink. Már jó ideje feltünt hogy van egy lány, akivel ugyan nem beszél és nem is sűrűn találkozik, de egy héten 4-5 alkalommal végignézegeti a fotóit fbn..lehet dedósan hangzik, de marhára zavaró. Egyszer már megkérdeztem miért csinálja, és felháborodott hogy mi közöm hozzá miért nézegetem az előzményeit és hogy már megint a hülye féltékenységem. Nem tudom elmondani neki mennyire bánt a dolog, így tüskéket hagy bennem ami miatt haragszom rá. Ha megtudná hogy a mai napig nyomon követem mit csinál, kiakadna, viszont szeretném az orra alá dörgölni,mennyire bánt engem ezzel. Attól félek hogy már kihült a kapcsolatunk. Szeretem és nem akarom elveszíteni.
Nem akarok féltékeny lenni, de egyszerűen mindenki mást szebbnek és jobbnak látok magamnál. :(
normális a féltékenységed.
és nem nemnormális amit csinál. egyenlőre csak nézegeti, és azért nézegeti, mert érdekli a csaj.
Ha nem érdeklné nem nézné. ergo valami sántít. de ha te erre rápakolsza féltékenykedéseddel, megohgy hurokba vazsed, tulajdonképpen a csajszi malmár ahajtod a vizet. bármilyen nehéz is próbálj meg nemfoglalkozni vele.
"egy héten 4-5 alkalommal végignézegeti a fotóit fbn..lehet dedósan hangzik, de marhára zavaró. Egyszer már megkérdeztem miért csinálja, és felháborodott hogy mi közöm hozzá miért nézegetem az előzményeit és hogy már megint a hülye féltékenységem."
Nem normális az ember, bocs hogy ezt mondom. Magamból kiindulva, aki nem érdekel, azt nem nézegetem és nem hozom szóba, ha nincs titkolnivalóm - ami egy kapcsolatban normálisnak kéne lenni - nem akadok ki, ha megnézi mit néztem. Szerintem Te túl jó vagy ehhez a majomhoz és nem érdemel meg téged, talán már nem is érdekeld. Ülj le vele és beszéljétek meg, mert nem normális. Én is egy hat éves kapcsolatban vagyok és ilyenek nincsenek nálunk. 22/hímnemű :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!