Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 3 éves kapcsolat után mikor vágyik normális kapcsolatra megint egy lány?
Figyelt kérdés
szakitott a barátjával, mert hanyagolta, aztán bepróbálkoztam kb 5 hete, 2 hete már smároltunk is, minden második nap találkozunk, szte kedves vagyok és jól elvan velem, 20 perceket smárolunk egyfolytába közbe tapi, 2 hete elsiettem a dolgot, megkérdeztem tőle h akkor most mivan köztünk, de ő még nem akar kapcsolatot, ettől függetlenül azt mondta h legyek optimista. Szerintetek?2013. aug. 28. 11:49
1/9 anonim válasza:
Most igazából nem mindegy? Ez is egyfajta kapcsolat, nem? Vagy mi számít neked kapcsolatnak ha nem az, hogy jól elvagytok, állandóan smároltok és gyakran találkoztok? :)
2/9 anonim válasza:
esélyeid jók. legyél optimista de ne nyomulj kétezerrel. a legjobb amúgy, ha belesz.rsz és úgy csinálod, ahogy érzed. csak ne hisztériázz és ne akarj folyton a nyakára mászni.
3/9 A kérdező kommentje:
csak az a baj hogy sosem ő kezdeményezi a dolgot.. :)
2013. aug. 28. 11:52
4/9 anonim válasza:
Hát én várnék pár hónapot egy hosszú kapcsolat után. Most te egy pótlék vagy, aki szereti a régi helyett, jól esik neki, meg ilyesmi... Szép lassan belecsöpögtetheted magad a gondolataiba, viszont egy hosszabb kapcsolat emlékei sokáig frissen élnek az emberben, ezért jobb időt hagyni, úgy gondolom.
5/9 Zakathol válasza:
A volt barátnőm a 8 éves kapcsolatunk után 1 hónappal már másik sráccal dugott, szóval ez a lánytól függ :D
ok, mondjuk a kérdés normális lányokra vonatkozott, bocs :D
7/9 anonim válasza:
Sok mindentől függ.
Hány évesek vagytok?
Mikor szakítottak, mióta ismered?
8/9 A kérdező kommentje:
2 hónapja zakitottak kb de már előtte hanyagolta a pai tehát már akartak...és kbénis 2-3 hónaja ismerem de eleinte nem sokat beszéltünk mert ugye palija volt
2013. aug. 28. 14:57
9/9 A kérdező kommentje:
22/L 20/F
2013. aug. 28. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!