Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5 év után, ez normális?

Figyelt kérdés

5éve vagyok együtt a barátommal,szeretjük egymást. Azonban féltékeny tipus vagyok, és vltak már régebben emiatt problémáink. Már jó ideje feltünt hogy van egy lány, akivel ugyan nem beszél és nem is sűrűn találkozik, de egy héten 4-5 alkalommal végignézegeti a fotóit fbn..lehet dedósan hangzik, de marhára zavaró. Egyszer már megkérdeztem miért csinálja, és felháborodott hogy mi közöm hozzá miért nézegetem az előzményeit és hogy már megint a hülye féltékenységem. Nem tudom elmondani neki mennyire bánt a dolog, így tüskéket hagy bennem ami miatt haragszom rá. Ha megtudná hogy a mai napig nyomon követem mit csinál, kiakadna, viszont szeretném az orra alá dörgölni,mennyire bánt engem ezzel. Attól félek hogy már kihült a kapcsolatunk. Szeretem és nem akarom elveszíteni.

Nem akarok féltékeny lenni, de egyszerűen mindenki mást szebbnek és jobbnak látok magamnál. :(

2013. szept. 11. 22:03
1 2
 11/12 anonim válasza:
Én a facebook üzeneteit nézegettem :( szánalmas vagyok és tudom is, és azon akadtam fent hogy más lányokkal is éjszakákat beszélget át, van mindig témájuk, jól elvannak és ez megőrjített. És egyből az jutott eszembe hogy kezdetekben még velem is éjszakákat átchatelt minden baromságot átbeszéltünk, és akkor majd ő beléjük is beléjük szeret. Mindenki jobb nálam és neki mindenki jobban kell... ismerős érzés. Segíteni nem igazán tudtam, magamon sem tudok, de kitartás :)
2013. szept. 17. 00:09
 12/12 A kérdező kommentje:
Én sem érzen fair dolognak hogy megnéztem az előzményeit, de miután rájöttem hogy igenis van más aki érdekli, nem tudok leállni. Csak szeretném tudni hogy tényleg bízhatok benne, és hogy biztonságban tudhatom magam mellette, és nem fog elhagyni mondjuk 1 év múlva egy másik nő miatt...:(
2013. szept. 22. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!