Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a normális lányok, gerinctelen parasztokkal vannak együtt?
Figyelt kérdés
Az ismerőseim-barátaim nagyon rendes csajok. Tényleg törődnek a pasijukkal, nem szabályozzák-csesztetik őket, tényleg törődnek velük, viszont a srácok pedig megcsalják-bántják őket állandóan. Miért jó ez a csajoknak? Miértnem keresnek rendes pasit, aki megbecsülné,szeretné őket? (tudom hogy az ő dolguk, de mikor sírni látom az olyanokat, akik szintén ottvannak mellettem a jóban-a trében, fáj így látnom őket.) Ezt az egészet most a 16-20 éves korosztályra értem.2013. szept. 4. 21:39
1/6 anonim válasza:
mert a gerinctelen parasztok viszik előre a világot
2/6 anonim válasza:
Azért mert a nők azokra buknak akik eltudják nekik játszani az alfahímet. Ösztönök.
3/6 Pain for Pleasure válasza:
Most nem azért, de amelyik csaj elnézi, hogy megcsalják őt és továbbra is vele marad, az alapból nem normális. Az ilyen meg is érdemli, ha ennyi esze van...
4/6 anonim válasza:
Mert még nem kaptak elég pofont az Élettől. Most gyűjtik a tapasztalatokat, utána mindenki eldönti, hogy neki mi lesz a jó hosszútávon. Van, aki egy életre megmarad a durva pasik mellett, mert úgymond: az biztonságot ad. Közben pedig hülyére püföli, amikor részeg. Még sem bírják sokan otthagyni, vagy már csak túl későn.
6/6 anonim válasza:
Én csak azt nem értem hogy ez esetben miért a pasikat bántod?
Hát ha hülye akkor legyen neki olyan pasija. Ha meg nem felel meg neki akkor váltson! De erről nem a pasi tehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!