Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálja ezt a lány?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt a lány? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
szóval szept. 03.án elküldtem a lányt 2 hónapnyi kapcsolat után..ebbe a két hónapba annyira közel kerültünk egymáshoz h össze akartunk költözni,közös jövőt terveztünk.szept 07. én hívta hugomat h szeretne velem kibékülni csak ő nem fog hívni...én szept 10.én hívtam de ő erre idegeskedett kiabált amiért elküldtem...utána napokig semmi erre 1-2 napja szept 10. ei dátummal kiírta facéra h kapcsolatban van..de sehol senkit nem látok akivel kapcsolatban lenne . szerintetek miért csinálja ezt ? 24 f 23 l

2013. szept. 15. 15:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Látod ezt én sem értem, hogy két elvileg már bőven felnőtt ember ovisokként vislekedik.

Húgát küldi kibékülni, te meg a facebookot bújod és azon agyalsz amiket ott megtudsz róla, pedig már nem is vagytok együtt.

Ezek a dolgok csak nekem tűnnek dedósnak????

2013. szept. 15. 15:47
 2/5 A kérdező kommentje:
a húgomat hívta beszélgetni és akkor mondta h szeretne békülni de ő nem fog hívni majd ha én hívom..ezután 2 nappal hívtam kiabált amiért elküldtem akkor is..és aznap óta van kapcsolatba..szerinted ?
2013. szept. 15. 16:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Minek nézegeted a fb-ját?

Ha nem nézegetted volna, akkor most nem gondolkodnál ilyen butaságokon :)

2013. szept. 15. 17:24
 4/5 A kérdező kommentje:
úgy tűnik nekem ez a sorsom,mindenki csak kihasznál, 1 hét után mással van kapcsolatba..engem senki se szeret és nem is fog...
2013. szept. 15. 17:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Ugyan, ezt te sem gondolod komolyan... Az anyukád biztosan szeret :)
2013. szept. 17. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!