Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki minden nap kívánja a sört az már az alkoholizmus fele vezethet?
Eldobom az agyam a férjemtől , eddig nem ivott ilyen rendszeresen, ha ivott is rá tudta fogni a melegre a nyárra, nem is kívánta ennyire, de pár hete minden nap rendszeresen iszik még egyedül is.
Direkt megbeszéltük fogjuk a pénzt de ő ugyanúgy iszik.
Ráadásul már nem is szól hogy elmegy itthonról.
Napokban kéne szülnöm, és lefeküdtem aludni mert fáradt voltam mire felkeltem sehol senki.
Mit csináljak hogy vegye észre magát ?
Ráadásul ma egy falatot sem evett, sőt még egy haverja is itt van és tojik a fejemre.
Amúgy nagyon családcentrikus de ha haverról van szó egyszerűen meg van örülve.
2 nap alatt alig láttam mert mindig úton volt.
Azt mondja ideges és azért iszik.
Ráadásul a telefonját se vitte magával.
Én úgy voltam vele mivel én tényleg sehova nem megyek nélküle így ha ő elment sörözni én elmegyek egy ismerősömhöz , de addigra visszaért mire elindulhattam volna, és majdnem hogy még küldött is hogy menjek az ismihez hogy legalább ő eltud menni vissza nyugodtan sörözni.
napi egy sör az egészséges, de nem több.
meg pár üveg pálinka és akkor már jól is érzed magad :D
Semmi baj nincsen a kapcsolatunkkal jól megvagyunk, csak az egyetlen probléma a sör a kapcsolatban.
Szerintem megszokta hogy itt vagyok neki mindig bármit is csinál tudja hogy már nem kell megküzdeni értem ...
Annyi sokat azért nem iszik, mert elfogy a pénze és kénytelen hazajönni....De az átlag ha elmegy egy ilyen túrára a haverjaival akkor 4-5 sörnél kezdődik.
Éhh gyomorra egész nap 2 sör is beüt neki.
Engemet az zavar hogy elvonulnak ilyenkor és engem ki se hív, nem is mennék ,de meg se kérdi.
Lehet hogy terhesen nagyon felveszem az ilyen dolgokat mert érzékenyebb vagyok.
De nem hiszem el hogy csak sör társaságában lehet jól érezni magát.
Amikor kettesben megyünk el csak a boltba vagy valahová ő sörrel kezd és leül és húzza az időt és csak iszik , kortyolgat mintha bambi lenne.
És minden helyen megáll hogy csak egyet hagy igyon azt kéri...És nem szólhatok bele mert az ő pénze azt csinál vele amit akar.
Kérd meg, hogy egy kicsit szüneteljen, amíg megjön a baba. Egyébként szerintem attól fél, hogy a baba után már nem lesz lehetősége annyit kocsmázni.
Soha ne állj egy férfi és a söre közé, mert elveszíted. A sör az isten az ördögön ül, jobb, ha megtanulsz ördögül:)))
Ha nem viselkedik részegdisznó módjára, akkor ne kerekíts nagy feneket ennek a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!