Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A fiúkat zavarja ha a barátnőj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúkat zavarja ha a barátnőjük magasabb nálunk?

Figyelt kérdés

Már jó pár hónapja van egy kapcsolatom, de félek hogy a barátomat zavarja hogy magasabb vagyok nála.Persze a kérdésre mindig azt mondja hogy nem, de félek hogy csak ekdvességből.

Ő olyan 163-165 centi körül van fiú létére, én meg 168-170 körül.Nem a külseje miatt szeretem, mert fantasztikus belsővel rendelkezik, és valahogy szeretem az alacsony fiúkat, de attól még félek hogy zavarja ez a testi különbség.Esetleg ha igen,tudtok adni valami ötletet, hogy tudnék elbeszélgetni vele komolyabban a dologról? Mielőtt kérdeznétek, idősebb nálam másfél évvel.

15/L

2013. szept. 6. 15:10
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Hmm egyetértek :) Na jó, ez elég furán fog kijönni, de én valamiért furán (negatív értelemben) érzem magam a magas férfiak közelében.Olyan 175 a legmagasabb amit ha bírok, de nekem ennél magasabb nem kell, megijedek tőlük :"D Igen is ragaszkodok az alacsonyabb fiúkhoz, nem tudom mit imádnak annyira a felhőkarcoló nagyságú férfiakban, mindenhol csak azokat dicsérgetik, azért néha egy alacsonyabb emberkének is lehetne előnyt adni^^ Ne érezzétek emiatt hátrányosabbnak magatokat:P
2013. szept. 7. 19:19
 22/26 anonim ***** válasza:
Bár sok ilyen lány lenne, mint te, kedves kérdező!
2013. szept. 7. 21:42
 23/26 anonim ***** válasza:
Nem adtam hasznos választ. 185 vagyok, ne legyen magasabb a lány. Az nagyon durva lány már. az mintegy Avatar feeling, és nekem nem jön be a kék bőr, pedig egyáltalán nem vagyok rasszista.
2013. szept. 8. 16:07
 24/26 anonim ***** válasza:

172cm vagyok és férfi, szinte esélytelen a nők 98%-nál, mindnek a 180cm vagy ettől magasabb férfiak kellenek. Nem tehetek róla, hogy ekkora lettem, nem én választottam, nem drogoztam, nem ittam, nem cigiztam.. A legdurvább az egészben az ,hogy a 155cm-es alacsony nők a legagresszívabbak, és legelutasítóbbak az alacsony srácokkal szemben..

Amúgy szerintem ez nem lesz egy hosszú életű kapcsolat, a srácot, de legtöbb esetben a nőt kezdi zavarni a férfi alacsonysága, és ez rámegy a kapcsolatra, én ezt eddig kétszer is megtapasztaltam, engem nem zavart, az ha magassarkút húzott és magasabb volt tőlem 5-6cm-el.. Az egészben a nők hülyítését nem értettem meg.. Miért hazudják, azt, hogy nem zavarja őket a magasság, amikor később mégis igen?!... Bárcsak lettem volna 180cm, akkor nem lennének ilyen problémáim..

2013. szept. 8. 18:46
 25/26 anonim ***** válasza:

utolsó ,

teljesen megértelek. Én 170 cm vagyok.

Oda se megyek már a csajokhoz mert látom rajtuk hogy nem kellek az alacsonyságom miatt.

meg azt is látom hogy a csajok többsége 180 cm fölötti férfiakkal járkálnak.

170 cm-mel hogy is mernék oda menni a nőkhöz ?

2013. szept. 9. 15:57
 26/26 anonim ***** válasza:
30%

Azért elég erős felszínesnek nevezni úgy, hogy amúgy nem is ismersz.

Mi felszínes van abban, ha én a magas pasikhoz vonzódom? Ne haragudj, de az ember nem határozza meg, kihez vonzódik, csak úgy jön...

Volt már alacsony pasim, és igen, zavart (főleg akkor jöttem rá, mikor utána egy magas pasival voltam és éreztem, hogy mennyivel másabb érzést vált ki belőlem). Nem tehetek róla, lehet nem voltam elég szerelmes..de mégsem én voltam az, aki kettőnk közül szakított a másikkal. Pedig sosem mondtam neki, és nem is éreztettem vele...

Közel 170 vagyok, de lehet, ha egy velem egy magas, vagy kicsit magasabb pasi belseje annyira megfogna nem zavarna. De erre még nem volt példa, tehát csak annyiból tudok építkezni, amit már megéltem...ezért pedig ne ítéljen el senki. Biztos nektek is van zsáneretek, meg van olyan, ami nem tetszik. Ennyi erővel mondhatnánk, hogy a gyors anyagcseréjű csont sovány csajok ne merjenek pasihoz odamenni, mert úgy is mindenkinek a kerek fenék és a nagy mell jön be...na ez is kb ennyire sztereotípia.

És hozzáteszem, mondtam, hogy minden egyén kérdése. Nem kell annyira sajnálni magatokat, rengeteg alacsony pasit ismerek, akinek gyönyörű barátnője van.

2013. szept. 9. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!