Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúkat zavarja ha a barátnőjük magasabb nálunk?
Már jó pár hónapja van egy kapcsolatom, de félek hogy a barátomat zavarja hogy magasabb vagyok nála.Persze a kérdésre mindig azt mondja hogy nem, de félek hogy csak ekdvességből.
Ő olyan 163-165 centi körül van fiú létére, én meg 168-170 körül.Nem a külseje miatt szeretem, mert fantasztikus belsővel rendelkezik, és valahogy szeretem az alacsony fiúkat, de attól még félek hogy zavarja ez a testi különbség.Esetleg ha igen,tudtok adni valami ötletet, hogy tudnék elbeszélgetni vele komolyabban a dologról? Mielőtt kérdeznétek, idősebb nálam másfél évvel.
15/L
én 169/170 cm magas vagyok. Engem nagyon zavarna, hogy a lány magasabb nálam. Nálam magasabb csaj meg rengeteg van sajna...
Nekem tetszik egy csaj csak nagyobb nálam..ugyhogy én oda se megyek hozzá.
Szerintem ez csak az alacsonyakat zavarná,mert bennük sűrűn van frusztráció a méretük miatt.
Mint a csivava,aki mindenre ugat.
Nekem nem volt meg baratnom, de engem zavarna nagyon is
A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 60%-ban hasznos válaszokat ad.
..........................................................
Engem zavarnak a nálam magasabb nők. 173 cm magas vagyok, és néha látok olyan magas nőket, hogy a mellük a szemem magasságában van.
A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 61%-ban hasznos válaszokat ad.
zavarna, nem tetszene, ha lenyomna, ha valami gixi van esetleg (velem szokott)
A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 64%-ban hasznos válaszokat ad.
én 169/170 cm magas vagyok. Engem nagyon zavarna, hogy a lány magasabb nálam. Nálam magasabb csaj meg rengeteg van sajna...
Nekem tetszik egy csaj csak nagyobb nálam..ugyhogy én oda se megyek hozzá.
A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 57%-ban hasznos válaszokat ad.
A fenti válaszok mind-mind erre a kérdésre érkeztek. Ebből látható, hogy a gorilla termetű nőkkel van teli a gyk és nagyon sértve érzik magukat mert ezeknél megjelenik a : "A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik.".
........................................................
Ellenben azokat akik róluk jókat mondanak a legtöbb helyen a: "A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik."
Pedig mindegyiket fiúk válaszolták. Egy lány kérdezte, hogy egy fiút zavarnak a náluk magasabb lányok, mire többen megjegyezték, hogy igen. Erre az góliát termetű nők, le sem sz¹rták, hogy mit kérdezett a kérdező - aki egy véleményt kért.
Nekem is szembetűnt, hogy lepontozták azokat, akik igennel válaszolnak. Miért nem csak akkor pontozzuk le a választ, ha az értelmetlen hülyeség? Hagyjuk már meg az embernek, hogy olyan véleménye legyen, amit akar...
Egyébként meg igen, én lány vagyok, és engem is zavarna, ha egy fiú alacsonyabb lenne nálam. Volt barátom, aki amúgy magasabb volt, de ha magassarkút vettem fel, alacsonyabbnak tűnt. És már ez is nagyon zavart. Nem tudok felnézni egy olyan fiúra, aki nálam alacsonyabb, de ez csak ÉN vagyok, és ez nem az ő hibája, hanem az én "komplexusom". Nyilván vannak olyan lányok, akiket ez nem zavar, és nyilván vannak még az alacsony fiúknál is alacsonyabbak. Mindenki úgy is megtalálja a hozzá illőt, nem kell ezen kiakadni...
Kedves kérdező, te mondtad, hogy téged pont az alacsonyabb pasik vonzanak, pont ez az. A barátodat pedig nem hiszem, hogy zavarja, ha többszöri kérdezésre is nemet mondott.
És amint még mondtad, fantasztikus belsővel rendelkezik, ez bőven elég egy jó kapcsolathoz. Egyébként meg lehet még nőni is fog.
Bár úgy lenne, ahogy mondod, utolsó előtti. De sajnos én azt tapasztalom, hogy a lányok kosarazzák ki a náluk alacsonyabbakat, úgyhogy inkább a férfiak érezhetnék sértve magukat emiatt.
Nekem minden vágyam lenne egy szép, magas lány, de lehetetlen próbálkozás. Az 180 alatti férfiakat még nagyon sok pici lány is kizárja.
Utolsó: De mikor valaki le meri írni, hogy a lányok a magas pasikhoz vonzódnak, akkor azokat egyből lepontozzák és azért nem panaszkodik senki.
Ha valaki téged felszínesnek nevezne, azért is lepontozást kapna, pedig ez az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!