Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúkat zavarja ha a barátnőjük magasabb nálunk?
Már jó pár hónapja van egy kapcsolatom, de félek hogy a barátomat zavarja hogy magasabb vagyok nála.Persze a kérdésre mindig azt mondja hogy nem, de félek hogy csak ekdvességből.
Ő olyan 163-165 centi körül van fiú létére, én meg 168-170 körül.Nem a külseje miatt szeretem, mert fantasztikus belsővel rendelkezik, és valahogy szeretem az alacsony fiúkat, de attól még félek hogy zavarja ez a testi különbség.Esetleg ha igen,tudtok adni valami ötletet, hogy tudnék elbeszélgetni vele komolyabban a dologról? Mielőtt kérdeznétek, idősebb nálam másfél évvel.
15/L
Engem megőrítene, ha a barátnőm láthatóan magasabb lenne, szóval max olyan 4-5 centi amit még eltudok sikkasztani kosaras cipővel, meg hajzselével, de ennél többet sajnos nem tudok megengedni :DD
Viszont én nem vagyok alacsony szóval annyira nem kell hogy izgasson a dolog hálistennek :DD
Huha,akkor én mit mondjak :D
Párom 186 cm körül van,én pedig olyan 155.Mikor még nem találkoztunk nagyon féltem,hogy zavarni fog,de mikor megláttam eszembe se jutott.Hozzászoktam :)
Ülj le vele,és kérdezd meg,hogy zavarja e.Vagy próbáld meg viccesen,és úgy kérdezz rá.Ha zavarja akkor szerintem amúgy is célozgatna rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!