Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis viszketeg tinilányok miért nyomulgatnak olyanokra,
akiknek van barátnőjük?
Figyelt kérdés
Komolyan nem értem, mi van a mai fiatalsággal, pedig én is csak 19 vagyok, de a nálam pár évvel fiatalabbak hozzáállása ijesztő szerintem. Barátommal ha sétálunk Pesten, egy csomó csaj odaszól (!) neki, ami azért valljuk be, kicsit zavar. Facebook-on olyan kis 15 évesek írogatnak neki meg ajánlgatják a testüket, hogy az szégyen. Egy ideig nem érdekelt, és barátomat sem akartam feleslegesen terhelni ezzel, de a minap megbeszéltük, és arra jutottunk, hogy engem is sokan leszólítanak, megnéznek, úgyhogy kb egálban vagyunk. De tisztára félek, mi van, ha egyszer addig nyomul neki valaki, míg elbizonytalanodik? Nagyon zavarnak ezek a kiscsajok. Más is tapasztalja amúgy ezt a jelenséget, hogy elcs*esződőben van a magyar fiatalság?
nem, ilyen tapasztalatom nincs. Mondjuk az utolsó két párom egyik egy mackós pasi, másik egy kissé idősebb pasi volt, de egyikkel sem tapasztaltam ilyet.
De amikor a sportoló barátom volt, arra sem nyomultak soha pofátlanul.
2013. aug. 30. 23:38
3/8 anonim válasza:
Én is alig tudom levakarni őket magamról... :(
4/8 anonim válasza:
Hát figyelj. Nem tudom, hogy a barátod mennyi idős, de szerintem semmi okod félni. Nem fog otthagyni egy 15 éves miatt. Én se tennék ilyet.
És igen, én is ezt veszem észre, hogy elég szar világot élünk. De a korosztályunkból is a lányok és a fiúk többségének is a buli a fő életcélja...
19F
5/8 anonim válasza:
Van egy réteg ilyen aki azt hiszi,hogy miután kinőtt a cicje ő már kész nő akinek mindent szabad.
2013. aug. 30. 23:41
6/8 anonim válasza:
Már elcsesződött... kis 13-14 éves kislányok több f* szt fogtak mint más kilincset... Azt hiszik hogy így "menők" lesznek... Játszák a k* rvát és azt hiszik hogy ők már érett nők!! Én is fiatal vagyok de teljesen más felfogással élek mint ezek a fiúk, lányok...
17/F
2013. aug. 30. 23:42
7/8 A kérdező kommentje:
Mindenkinek szíve joga azt csinálni, amit szeretne, de annyi fiú van ebben a világban, szinglik is... Barátom 25 egyébként, de akkor se értem, mit képzelnek magukról egyesek. Szerencsére nem járunk szórakozni, mert inkább kirándulni meg fotókiállításra megyünk, ahol azért nincs ennyi rifke, de még néha itt is betalálnak... Csak nem akarok Hiszti Kriszti sem lenni, viszont ez a magamban őrlődés se túl jó... Annyi a szerencsém, hogy értelmes barátom van, nem egy kokszos
2013. aug. 30. 23:46
8/8 anonim válasza:
Volt barátommal volt hasonló, bár neki nem szóltak oda, csak sokszor nagyon pofátlanul tetőtől-talpig végigmérték az ilyen kiscsajok és látszólag egyáltalán nem érdekelte őket, hogy az én kezemet fogja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!