Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Úristen, mi ütött belém?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úristen, mi ütött belém?

Figyelt kérdés
2 éve helyesnek találom a matektanárom, most végzett a tanulással és a mi giminkben tanít. És most amióta engem is tanít (2 éve is tanított, csak aztán tavaly nem, de idén ismét) egyszerüen bele vagyok esve vagy nemtom. Mindenféle ürüggyel hívom oda hogy segítsen, néha segít és sokkal többet beszél velem mint bárki mással, aztaán csak azt mondja hogy a koönyvben nézzem meg, de aztaán meg odahív magához és mutat példákat meg néz meg úgy érzem alig bírok a szemébe nézni meg minden. Borzasztó és egyben jó érzés, mi lenne a legjobb csinálni való ilyen esetben? Felejtsem el? Várjak hogy mi lesz? Keressem meg Fb.n? Egyaáltalán mondjak neki bármit? Tanácstalan vagyok.

2013. szept. 3. 16:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

a tanárod az állását is elveszítheti emiatt, próbáld kerülni.

Szerintem sokaknak van kedve dumálni, de én rögtön a tanárodnál is idősebb vagyok, szóval keress valami fiatalabbat (mondjuk 20 alatt) :)

2013. szept. 3. 18:58
 12/13 A kérdező kommentje:
megfogadom az uccso tanácsát asszem :/
2013. szept. 3. 19:02
 13/13 anonim ***** válasza:

Rossz példát fogok mondani, de úgy érzem, le kell írnom a személyes tapasztalataim erről.

Először is a mi iskolánkban is volt egy 25 éves tanár, aki összejött egy 3.-os lánnyal, ballagásig titkolták, most pedig felvállalták.

Másodszor, ami durvább: Ezzel egy időben, egy másik tanár, aki 33 éves volt, összejött egy akkor 17 éves diákkal.

(mindkét esetnél jól ismertem a tanárt is, és a diákot is)

Azért írtam le ezeket a példákat, hogy lásd, nem lehetetlen, főleg, hogy mind a kettő ugyanabban a suliban történt, de nagyon óvatosnak kell lenni, nem minden tanár hajlamos az ilyesmire, és ha ez nálad csak afféle fellángolás, és nem komoly szerelem, akkor egyértelműen hagyd a dolgot. Nekem is volt olyan, hogy tetszettek fiatal tanárok, úgy éreztem magam, mint aki halálosan szerelmes, aztán kb. fél év alatt teljesen el is múlt az egész. Szóval szerintem várj egy kicsit, ismerkedj másokkal, próbáld a férfit inkább elfelejteni, és ami fontos: tényleg légy nagyon óvatos.

UI.: És vigyázz, hogy az a két példa, amit mondtam, ne töltsön el hamis reményekkel.

2013. szept. 3. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!