Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úristen, mi ütött belém?
a tanárod az állását is elveszítheti emiatt, próbáld kerülni.
Szerintem sokaknak van kedve dumálni, de én rögtön a tanárodnál is idősebb vagyok, szóval keress valami fiatalabbat (mondjuk 20 alatt) :)
Rossz példát fogok mondani, de úgy érzem, le kell írnom a személyes tapasztalataim erről.
Először is a mi iskolánkban is volt egy 25 éves tanár, aki összejött egy 3.-os lánnyal, ballagásig titkolták, most pedig felvállalták.
Másodszor, ami durvább: Ezzel egy időben, egy másik tanár, aki 33 éves volt, összejött egy akkor 17 éves diákkal.
(mindkét esetnél jól ismertem a tanárt is, és a diákot is)
Azért írtam le ezeket a példákat, hogy lásd, nem lehetetlen, főleg, hogy mind a kettő ugyanabban a suliban történt, de nagyon óvatosnak kell lenni, nem minden tanár hajlamos az ilyesmire, és ha ez nálad csak afféle fellángolás, és nem komoly szerelem, akkor egyértelműen hagyd a dolgot. Nekem is volt olyan, hogy tetszettek fiatal tanárok, úgy éreztem magam, mint aki halálosan szerelmes, aztán kb. fél év alatt teljesen el is múlt az egész. Szóval szerintem várj egy kicsit, ismerkedj másokkal, próbáld a férfit inkább elfelejteni, és ami fontos: tényleg légy nagyon óvatos.
UI.: És vigyázz, hogy az a két példa, amit mondtam, ne töltsön el hamis reményekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!