Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ütött már meg a párotok, ha igen mért tette?
Igen, mert rossz kislány voltam, és az engedélye nélkül hagytam abba a szopást.
Na jó viccen kívül, nem. Mi tudunk kommunikálni is, és úgy megoldani a gondokat.
Persze, az egyik barátnőm tökönrúgott , a másik meg levert egy akkorát hogy egy hétig napszemüvegben mászkáltam. Mondjuk az első az akkor történt mikor tanítottam hogy kell berúgni a motort, a másik meg alvás közben fordult át.
Egyébként tényleg, meg lehet beszélni a dolgokat.
Az egyik exem már csinált ilyet. Az volt a baja hogy nem akartam elmenni egy olyan buliba ahol az ő nem normális haverjai voltak, de tényleg nagyon rossz hatással voltak rá és akkor a párom is teljesen megváltozott. Akkor hosszas vitatkozás volt ő meg erőszakkal akart rávenni én meg elutasítottam egy hatalmas pofont kaptam tőle és még a falhoz is lökött izomból. Utána pedig jött oda hozzám hogy bocsánatot kérjen, de én meg hazamentem. Másnap apámmal meg a két bátyámmal mentem vissza a cuccaimért közben meg jól elbeszélgettek vele. Onnantól kezdve látni se akarom.
A mostani párom sosem ütne meg pedig vele is voltak nagyon durva veszekedéseink de még a karját se emelte meg ezért csak odajött csúnyán nézett és elment. Ő szerencsére nem képes ilyenre, egyébként jófej, rendes, és hihetetlen jó szíve van.
az egyik párom azért ütött meg, mert el akartam menni vele bulizni, mert nem értettem miért nélkülem akart menni. el is mentünk, a buliban ivott, egyfolytában beszólt nekem és el kezdett oktalanul féltékenykedni és megütött, eltört az állam.
a másik barátom pedig azért, mert nem akartam őt megcsókolni. meg alapvetően hideg voltam hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!