Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek olyan, hogy a párotok megcsalt es csak ezutan jott ra hogy talán te vagy az élete párja?
Megcsaltam a volt barátnőmet egy csókkal, azokban az időkben nem éreztem magam szerelmesnek.
Visszafogadott, próbáltam neki bizonyítani, de valahogy már feladta magában a dolgot. Nagyjából az esetre 3 hónapra szakított velem, mert nem ment neki.
És igen, megcsalás után jöttem rá, hogy igazából mennyire szerettem és mennyire rohadtul nem akartam őt elveszíteni.
Nincs jogom azt mondani, hogy ne próbáljátok meg, igazából egyik kapcsolat sem egyforma és miért ne működhetne, ha másnak nem működött?
DE CSAK AKKOR kezdj bele, ha tudsz új lappal nyitni felé. Én minden héten megkaptam a saját kis adagomat, igazából még így 4 és fél hónappal a végleges szakítás után sincs önbizalmam, annyira ráment erre a dologra.
Szóval összefoglalva: bármekkora görény szemétláda is volt, biztosan szeret, ha megy utánad szakítás után is. De ha rám hallgatsz, minimum 1-másfél hónapig ne gyere újra össze vele, de ne is legyél vele távolságtartó annyira. Ha feladja, akkor nem is szeretett.
Ha pedig úgy érzed, hogy nem menne neked az újra bízás, akkor inkább ne raboljátok egymás idejét.
Igen volt ilyen...a srác a dolog után két év múlva felhívott, hogy még szeret (kiderült, hogy maileket is küldött egy régi mailcímemre amit már nem néztem). 7 évvel az eset után is azt állítja, hogy engem keres minden lányban.
Volt egy másik is, aki dobott, majd két hét múlva mással volt, egyébként 5 és fél évig voltunk együtt...két hónap múlva meg már könyörgött, hogy jajj de szeret...nagyon bereccsent, fél évig könyörgött nekem, de egyszerűen nem tudtam volna ezek után újra vele lenni, bennem mindig feljött volna a bizalmatlanság, meg az, hogy hogyan viselkedett velem.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!