Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Hogy döntenétek el, hogy most megcsalt a párotok vagy sem?
Lassan 3éve vagyunk együtt a barátommal. Sosem volt tökéletes kapcsolat. Mindig sok volt a vita meg a félreértés. Én leginkább a hisztimmel,bizalmatlanságommal készítettem ki,ő meg azzal,hogy gyakran hazudott nekem piti dolgokban.
Mindig is azt mondta,hogy nagyon szeret és össze szeretne velem költözni,ami sikerült is. Nekem volt 3fiú ügyem. Ebből egy volt komolyabb. Megcsaltam őt,de ő erről nem teljesen tud. Azt pontosan nem tudja,hogy mi történt.(de nem feküdtem le soha senkivel rajta kívül) Na szóval ő ezeket megbocsátotta nekem és volt,hogy ő könyörgött,hogy ne hagyjam el. Mindig kedveskedik nekem,ha valamit szeretnék megkapom,a házimunkát is szívesen elvégzi,mindig elkísér a sulihoz,vagy eljön elém. Minden délután suli után otthon van velem,hétvégén mindig velem van,mikor én hazajövök anyukámhoz. Tehát soha nincs egyedül.
Volt a héten 2 vitánk,amiből végleges szakítást terveztünk. Szerdán volt az utolsó ilyen,akkor is ő mondta ki,de nem sokkal utána odarohant hozzám,hogy ő rájött,hogy nagyon szerelmes és 100%ra tudja,hogy velem akarja leélni az életét és ő el akar venni feleségül.
Viszont a hétvégén megtaláltam egy füzetét,amiben egy nem magyar osztálytársával (gondolom értitek,hogy milyen nemzetiség) levelezett,hogy költözzön oda hozzá,meg hogy szereti és mi már csak lakótársak vagyunk és hogy nem törődöm vele,pedig ő igényelné...először letagadta,hogy nem ő írta,aztán bevallotta,hogy ő volt ezzel a csajjal és azt mondta,hogy egyáltalán nem volt valóság alapja ennek,és nem gondolták komolyan,csak poénkodtak. Természetesen ott hagytam,de hívogatott,sms-eket írt. Folyton azt hangoztatta,hogy amiket nekem mondott,azokat tényleg komolyan gondolja,de ezzel a csajjal csak poén volt. Megkérdeztem több osztálytársát,hogy észrevettek-e vmit,de azt mondták,hogy nem és tuti nincsen köztük semmi.
A barátom azt mondta,hogy többen hitték azt,hogy kavarnak,de odahívták pár osztálytársukat és elmagyarázták nekik,hogy ne kombináljanak,mert ők csak barátok.
Szóval akit kérdeztem,azokból egy lány mondta,hogy sokat ülnek egymás mellett és leveleznek. De ezenkívül semmi.
Tegnap mikor ideért a barátom,akkor felhívtam a lányt,aki nagyon bunkó volt és nem nagyon akart válaszolni,de végülis annyit kinyögött,hogy szerinte is poén volt és szerinte a barátom is úgy gondolta,valamint közölte,hogy ha ezt szépen nem értem meg,akkor elmagyarázza csúnyán is.Azt mondta,hogy őt nem érdekli,hogy én hogy vagyok a barátommal és hogy nem fog kavarni magyar fiúval. Aztán rámcsapta a telefont.
A barátom azt mondta,hogy hajlandó kiiratkozni a suliból miattam,mert inkább dolgozna amúgy is.
Kérdeztem,hogy biztos velem szeretne-e lenni,engem szeret-e és tényleg komolyan nincsen-e köztük semmi és nem is tervezték-e. Azt mondta,hogy szerelemmel szeret és tényleg velem akar lenni és soha semmilyen más lányra nem akart lecserélni és nem is fog.
Ti elhinnétek? Eddig mindig hűséges volt és soha nem csinált hasonlót se.
komolytalan az egész..
ha szeretek valakit akkor nem csalom meg
Roma a lány...(nekem elsőre is eszembe jutott volna..)
Amúgy az utolsó választ nem értem...
És ezek után miért még mindig neki ad mindenki igazat?
Poénból lehet ilyeneket írni valakinek? Aztán elhinné a másik fél,hogy tényleg nem volt benne érzelem?
Igen, lehet poénból ilyet írni valakinek.
És azok után, amit leírtál, igen, a fiú az, aki szeret téged, és nem tudna megcsalni.
De őszintén mondd meg, miért zavar egyáltalán a dolog? Miért érdekelne, ha megcsalna a srác? Te megcsaltad, többször is, akkor nem gondoltál rá, hogy eshet ez esetleg neki? Ha Te megtehetted, akkor ő miért ne tehetné meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!