Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghülyültem vagy mi ütött belém?
Figyelt kérdés
Eddig nagyon nyeregben éreztem magam,mert úgy gondoltam, hogy a barátom oda van értem, jobban is, mint értem. És most, hogy egy ideje nem találkoztunk csak arra gondolok, hogy miért nem ír minden nap, miért nem válaszol egyből az üzenetemre, vajon mi fontosabb nálam vagy nem is érdekli annyira, hogy beszélünk ...Ezek amúgy hülyeségek szerintem, mert szerelmes belém, nagyon kedves velem, a kedvemben jár, nem tudom miért gondolom ezeket. Még nem is régóta vagyunk együtt. Eddig biztos voltam a dolgaimban, mi ütött belém? Nem értem saját magam.2013. jún. 21. 22:06
1/7 A kérdező kommentje:
" jobban is, mint én ő érte"
Bocsánat, elirtam.
2013. jún. 21. 22:08
3/7 anonim válasza:
Velem is szokott hasonló lenni,akkor,mikor több a szabadidőm.Ha lefoglalom magam,akkor nincsen gond.Lehet te is így vagy ezzel,több időd van,és több dologra figyelsz,amik eddig fel sem tűntek,vagy nem tulajdonítottál nekik jelentőséget.
4/7 anonim válasza:
Beszéld meg vele. Mond meg, hogy hülyeségnek tartod, de ezeket gondolod.. biztos meg fog nyugtatni és akkor már neked sem lesznek rossz gondolataid. :)
5/7 A kérdező kommentje:
Pont az ellenkezője van mostanság, semmire sincs időm szinte. Csak azt tudom, hogy kezd egyre fontosabb lenni nekem és nagyon hiányzik. Volt olyan is, hogy nem reagált egyből ésazt hittem, hogy már nem is fog és biztos szakítani akar. Pedig semmi okom nem volt ezt feltételezni, meg nem is kell egyből válaszolnia. De mégis így gondolom, nem is értem magam, tiszta bolond vagyok...
2013. jún. 21. 22:20
6/7 anonim válasza:
Túlságosan megszoktad a jólétet...:)
7/7 anonim válasza:
Hát igen,a jót könnyű megszokni.Én is szoktam ilyen lenni,és ő is,ha nem írok,vagy nem válaszolok.Nálunk ez azért van,mert ritkán tudunk találkozni sajnos,így marad a net vagy a telefon,ami egy idő után az ember agyára megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!