Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Úristen, mi ütött belém?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úristen, mi ütött belém?

Figyelt kérdés
2 éve helyesnek találom a matektanárom, most végzett a tanulással és a mi giminkben tanít. És most amióta engem is tanít (2 éve is tanított, csak aztán tavaly nem, de idén ismét) egyszerüen bele vagyok esve vagy nemtom. Mindenféle ürüggyel hívom oda hogy segítsen, néha segít és sokkal többet beszél velem mint bárki mással, aztaán csak azt mondja hogy a koönyvben nézzem meg, de aztaán meg odahív magához és mutat példákat meg néz meg úgy érzem alig bírok a szemébe nézni meg minden. Borzasztó és egyben jó érzés, mi lenne a legjobb csinálni való ilyen esetben? Felejtsem el? Várjak hogy mi lesz? Keressem meg Fb.n? Egyaáltalán mondjak neki bármit? Tanácstalan vagyok.

2013. szept. 3. 16:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

"Keressem meg Fb.n"

Szakadjatok már el ettől a szartól.

2013. szept. 3. 16:42
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd. Ez ilyen tini betegség, hogy a tanárba beleszeretnek, mert a tanár az valami más, nem ember. Fenét nem, ugyanolyan ember, mint aki szembejön veled az utcán, sőt, sajnos a legtöbb tanár tapasztalataim szerint segghülye, szerencsés esetben legalább a saját tárgyához ért valamennyire.
2013. szept. 3. 16:42
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Kb mennyi köztetek a korkülönbség?

Amúgy addig ne legyen közöttetek semmi, amíg el nem ballagtál.

2013. szept. 3. 16:43
 4/13 anonim ***** válasza:
3.vagyok, ja és fb-n be lehet jelölni tanárokat is. Miért ne?
2013. szept. 3. 16:44
 5/13 A kérdező kommentje:
Ő 25, én 16 :/
2013. szept. 3. 17:01
 6/13 anonim válasza:
100%
Szerintem el kéne felejtened.. legalábbis amíg tanít, mert a törvény bünteti is. Amúgy mennyi a korkülönbség? Ha nem olyan sok, akkor talán később lehet valami.
2013. szept. 3. 17:08
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo sztem felejtsd el...lehet hogy pedofil sot..keress a te korosztalyodban
2013. szept. 3. 17:27
 8/13 A kérdező kommentje:
számomra alapszabály hogy soha semmilyen körülmények között nem jövök össze oszt.társsal mer h szakitunk akk az nem azt jelenti h utana nem kell néznem a képét szoval oszttással nem jönnék össze kösz. najo, sztem csak fellángolás volt, majd valahogy elnyomom az érzést mint mindig :/ köszönöm a segitséget
2013. szept. 3. 17:34
 9/13 anonim ***** válasza:
Kerdezo en vok megint nem muszaly az osztalyodbol pl masik sulibol valakit meglasz stb
2013. szept. 3. 17:40
 10/13 A kérdező kommentje:
szar a helyzet szepen szolva: az nem megy mer itt nem olyan a hely h csakugy megismerkedsz a masik sulibol vkivel :( namind1, majd lesz vmi :/ vkinek nincs kedve dumalni?
2013. szept. 3. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!