Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiakat mennyire zavarja a nőknél a hirtelen testi változás vagy megszokják?
Még nem vagyok abban a korban és nem aktuális csak kíváncsi vagyok. Én mindig azt hittem hogy az egyik ok amiért a férfiak megcsalják a feleségüket/barátnőjüket mert megváltozott az alakja, elhanyagolta magát vagy szült, nem olyan feszes, formás vagy karcsú emiatt, stb .... Mert hogy vizuálisak, nekik fontos a látvány és nekik csalódás ha pl. összejönnek egy csinos vékony 50-55 kilós nővel de víziló lesz belőle (ez csak sarkított példa). Ezzel szemben beszéltem egy idősebb férfi ismerősömmel aki igaz nem házas, de közelít a negyven felé (szóba került) nekem azt mondta, hogy szerinte az idősebb férfiak szeretik a teltebb, testesebb nőket mert mikor a párjuk szül azt ők elfogadják, megszokják hogy kicsit ''megereszkedettebbek'' lesznek és azt találják később is vonzónak. Ezen meglepődtem mert azt hittem mindig is hogy minden pasit zavar ha a barátnője/felesége kicsit is magára szed és máris más nőket nézeget utcán, neten vagy esetleg más nő után is néz .... Én már előre tartok attól hogy fogok kinézni szülés után ha valaha is gyereket akarnék vállalni, attól is félvén nem leszek elég vonzó és megcsalnak ha nem nyerem vissza minél hamarabb a szülés előtti alakomat amilyen gyorsan csak lehet. Most lehet azzal jönni hogy nem ez a legfontosabb, hanem a gyerek és a többi háttérbe szorul .... De sokan nők abba a hibába esnek hogy e közben elfelejtenek nőnek lenni és csak anyák és feleségek lesznek, szinte csak a gyerek körül forog minden (a másik véglet se jó ha valaki egyáltalán nem a gyerekével törődik).
Visszatérve, végül is lehet van olyan férfi akit nem zavar vagy nem érdekel ha a felesége jócskán magára szedett de talán a testiség se annyira fontos neki.
Most akkor mi az igazság? A férfiakat igenis zavarja a hirtelen testi változás, vagy tolerálják egy ideig (ha igen meddig?) vagy nem is zavarja őket annyira?
Úgy néz ki, mintha két különböző dologról beszélnél.
A férfiakat nem zavarja az, ha a feleségük meghízik a terhesség alatt. Ez természetes. De a szülés után 1 év alatt vissza lehet térni a régi testsúlyhoz.
Igen, a férfiak a karcsú, teltkarcsú nőket szeretik, nem a vízilovakat. Ez már így van évmilliók óta.
Van ennek több dimenziója. Egy 40 éves férfi nem várja el a 40 éves feleségétől, hogy újra 20 évesre hajazóan feszes bőre legyen. De a súlya nem ettől függ.
Az emberek nem természetes módon lesznek dagadtak öreg korukra.
Egészségtelen zabálás, nulla testmozgás, annak a ténynek az el nem fogadása, hogy ahogy öregszenek, nem ugyanannyi, hanem egyre kevesebb ételt kellene enniük, mert nem olyan jó már a szervezet feldolgozóképessége (ez utóbbi évtizedek alatti csökkentésre értendő) és mindezen tények el nem fogadásának, be nem látásának a hiánya, hogy az emberek dagadtak. Kb. 1%-ot érint itt a genetika, de ha egy kövér ember elmondaná, hogy milyen ételeket eszik, a sok szemétnek a kihúzásával a listáról és rendes testmozgással 1 év alatt normális kinézetűre fogyhatna.
A nők sem szeretik persze ha a férjük egy lusta, ápolatlan kövér emberré változik (FIGYELEM, nem azt mondom hogy aki dagadt, arra igaz a többi is!), csak ahogy te is mondtad, a férfiak vizuálisabbak, ha szexuális vágyról van szó.
''Van ennek több dimenziója. Egy 40 éves férfi nem várja el a 40 éves feleségétől, hogy újra 20 évesre hajazóan feszes bőre legyen. De a súlya nem ettől függ. ''
Lehetséges nem várja el hanem elfogadja, viszont ettől még kereshet magának 20-on éves feszes, fiatal nőt a felesége mellett vagy helyett (tisztelet a kivételnek).
A többivel amit írtál egyet értek teljesen.
Azért nagyon sarkított ez a terhességi hízás dolog... 35 kilót híztam toxémia miatt, pedig diétáztam. A levegőtől is híztam, dokim eleinte szidott, aztán elnézést kért, mert volt egy olyan enzim a véremben, amitől ha semmit nem ettem volna, akkor is híztam volna...
És utána fogyni? Újszülött mellett elzárni edzeni? Én a szoptatás végén (egy évvel szülés után) kezdhettem edzeni, mert akkor volt már lehetőségem, meg nem is ajánlott szoptatás alatt a kemény sport (megváltozhat a tej íze).
Szóval amikor a terhességi hízásról, és utána nem rögtön lefogyásról van szó, ilyen tényezőkkel is kalkulálni kell ám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!