Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és szerelmes vagyok egy 31 éves férfibe. 2 hónappal ezelőtt szakitott a barátnőjével. Már 3 éve szeretem. Szerintetek elmondjam neki hogy mit érzek iránta?

2013. aug. 17. 10:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ne mondd! Gyerek vagy, nem illesz hozzá, nem tudod megadni neki, amit ő szeretne! Nem tudod őt megérteni, nem férsz az életmódjába! Nem, nem, nem! Majd ha felnőtt leszel, akkor kezdj felnőtt férfival!
2013. aug. 17. 11:20
 12/17 AeonFLUX ***** válasza:
Lehet kiröhög majd a férfi, lehet, hogy jól megdönget és felszívódik. Erre azért készülj fel.
2013. aug. 17. 12:57
 13/17 anonim ***** válasza:
Ebben a helyzetben nincs jó döntés. Ha nem foglalkozik veled a jövőben, az neked gáz, ha mégis (ne adj' Isten), az meg a környezetednek lesz gáz. Patt helyzet.
2013. aug. 17. 13:07
 14/17 A kérdező kommentje:

"1. vagyok"

Nos nem tudom h egyátalán mért húzod fel a dolgon magad ennyire. Nem az életed múlik rajta. Tudom hogy úgy gondolja itt némelyik ember hogy bárkit megalázhat és kioktathat. Ezek az idézgetéseid hogy "ne kezd el h jó ember meg h ő más stb stb. " megható csak h nem erre voltam kiváncsi. Szerettem volna megtudni h mások mit szólnak ehhez a dologhoz. Nem ismerlek és nem is szeretnélek de nagyon megköszönném ha a hülyeségeidet vki másnak nyomnád és nem nekem. Qvára nem tudsz semmit az életemről. Nem a te véleményed alapján fogom eldönteni hogy elmondjam e neki vagy sem.

2013. aug. 17. 13:11
 15/17 anonim ***** válasza:

És ha meghalt?

Most bunkó leszek, de kit érdekel, hogy meghalt, ha te is ekkora paraszt vagy a válaszolókkal ?!

Te meg nagyon hülye vagy, mert majdnem 2x idősebb nálad.

Ásd el magad Koszovóban.

2013. aug. 17. 13:12
 16/17 anonim ***** válasza:

1. vagyok

Drága kérdező, te se lehetsz különb, csak egy buta hisztis kis kislány, aki azt sem tudja, hogyan zajlik az élet. És véleményt kértél? Megkaptad, leírtam a véleményemet. Az a baj, hogy te azt vártad, hogy majd mindenki pozitívan fog támogatni, egy kislányt.

De tudod mit? Mondd csak el neki, biztos meg fog érteni, mert te vagy a szegény apa nélküli ki s ártatlan, szerelmes kislány. Biztos majd meghatja a történeted és fog majd veled foglalkozni. Hisz te már annyi mindent megéltél, te már olyan okos vagy, akkor egyáltalán minek teszel föl egy ilyen oldalon kérdést? Ha ennyi élettapasztalatod van, hogy még a k_rva szót és Q-val írod.

Bocs, hogy ennyit foglalkoztam veled, hogy segíteni akartam, hogy ne legyen még egy lány akit megerőszakoltak. Ja... tudom, ez elő sem fog fordulni hisz ez a pasi viszont vallja a szerelmet irántad, tudom-tudom, nem kell a sóder. Ő nagyon rendes, jó helyed lesz nála, ne aggódj.

2013. aug. 17. 13:21
 17/17 anonim ***** válasza:

Ja és még erre reagálva: "Nem a te véleményed alapján fogom eldönteni hogy elmondjam e neki vagy sem."

Őőő.. ki is tett fel itt egy kérdést? Jaaa te, tényleg, kíváncsi voltál mások véleményére, nem? És nem tudom, de ha jól olvastam, nem csak én írtam, hogy felesleges, de lehet nekem rossz a szemem, bocsika.

Amúgy... ha annyira érett lennél ahhoz a pasihoz kétlem, hogy bizonytalan lennél a dolgaidban, kerek-perec megmondanád neki, hogy figyi apukám szeretlek már egy ideje, és nem kérdezősködnél itt vadidegen emberektől.

2013. aug. 17. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!