Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki?
És vajon ő is szeret téged? Kétlem.
Ha elmondod neki csak egy hülye, idióta libának fog nézni, és akkor még örülj, hogyha nem fog kihasználni, vagy megerőszakolni.
1. vagyok
Tyűha... most azt nagyon megkaptam.
De gondolj már bele! Ha el is mondod neki mi lesz? Mi? Azt hiszed hogy majd ott hagy mindent feláldozza érted az életét mert te vagy a királykisasszony a toronyban csücsülve? Hát rohadtul nem. Örülj neki ha nem fog a képedbe röhögni. Ne legyél már ennyire hülye.
Tényleg azt hiszed, hogy majd elmondod neki és ezentúl kézen fogva fogtok sétálni, meg majd ő lesz a te nagy és idős barátod? Nem, nem lesz. Max. annyira fogsz neki kelleni, hogy meghúzzon.
Na meg a szüleidnek hogy mondanád el? Szerinted megértenék? Te komolyan azt hiszed, hogy ő is engednék? Most ne jöjjön az a szöveg, hogy hát akkor majd titokban stb. Ennek a férfinek gondolom tisztességes munkája van, majd még emellett fog egy kis fiatal libával foglalkozni. Meg mit akarsz magad mellé? Apát? Miért? Nincs már egy?
na látod, nem véletlenül kérdeztem apádról.
neked nem mint pasi kell igzából, hanem mint egy erős, megbízható apapótlék. magad ne csapd be legalább, ha meg dugni akarsz, akkor hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!