Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak vagy ne? Elmondjam neki vagy ne?
Figyelt kérdés
A barátommal majdnem 1 éve vagyunk együtt. Mielőtt összejöttünk, bejött a legjobb barátja. Időközben nagyon megkedveltem a barátját, de aztán összevesztünk és hiányzik. Elmondjam ezt a barátomnak? Szakítsak vele? A barátjánál ne lenne esélyem,de elmondjam neki, hogy nagyon bejön? A barátomat szeretem, ő is engem, de a másik pillanatban meg azt érzem, hogy nem kell pasi. Maradhatunk barátok? s.o.s.2013. aug. 15. 14:10
1/20 anonim válasza:
Barátok? Darabokra törnéd ezzel a szívét.......
2/20 A kérdező kommentje:
Igen,pont ettől tartok. Múltkor megpróbáltam felhozni a témát, de elkezdett sírni és nagyon megsajnáltam.
2013. aug. 15. 14:16
3/20 anonim válasza:
Sajnálom szegény pasidat, aki szeret téged te pedig játszadozol az érzéseivel.
4/20 A kérdező kommentje:
Miért játszadoznék? Szeretem őt, akár le tudnám élni vele az életem, de mégis nyomaszt ez a titok. Elmondjam neki?
2013. aug. 15. 14:22
5/20 anonim válasza:
Gondolom ha már egyszer megpróbáltad felhozni, akkor úgy érzed, hogy meg kéne beszélnetek. Az hogy neki most milyen érzés, azzal egyenlőre ne foglalkozz, hidd el most "csak" picit összetöröd a szívét, ha sokáig csinálod és utána derül ki, akkor ezerszer rosszabb lesz. Legyél vele őszinte, akkor is ha az neki fáj, mert most lehet nem ezt gondolja de hosszútávon jobb úgy mindenkinek. (persze ez csak az én véleményem)
6/20 anonim válasza:
Szerintem ne. Főleg ha a srácnál nem is lenne esélyed. Az senkinek nem lenne jó ha emiatt szétmennétek, ha szakítani akarsz vele, akkor ne emiatt. Ha meg szereted, maradj vele. :)
7/20 anonim válasza:
Én is ebben a helyzetben vagyok.://
8/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Utolsó, te mit fogsz tenni?
2013. aug. 15. 14:28
9/20 anonim válasza:
#5-ös vagyok: még annyit hozzá tennék, hogy a leírásból nem teljen egyértelmű, hogy a barátja iránt érzel-e valamit, vagy csak bejön mint férfi. Mert ha csak bejön, akkor hagyd a fenébe az egészet, szerintem teljesen normális, ha van valakid és azon kívül más férfiak is megmozgatják a fantáziádat. Ha csak ennyi, akkor ne mond el neki, csak feleslegesen bántanád az egóját, viszont ha szerelmes vagy a haverjába, akkor szerintem jobb ha tud róla.
10/20 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, nem vagyok szerelmes a barátjába, csak bejön. Rossz, hogy nem is beszélhetek vele, hiányzik. De a barátomat szeretem, semmi rosszat nem tett, nem lenne más okom szakítani vele.
2013. aug. 15. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!