Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak vagy ne? Elmondjam neki vagy ne?
Figyelt kérdés
A barátommal majdnem 1 éve vagyunk együtt. Mielőtt összejöttünk, bejött a legjobb barátja. Időközben nagyon megkedveltem a barátját, de aztán összevesztünk és hiányzik. Elmondjam ezt a barátomnak? Szakítsak vele? A barátjánál ne lenne esélyem,de elmondjam neki, hogy nagyon bejön? A barátomat szeretem, ő is engem, de a másik pillanatban meg azt érzem, hogy nem kell pasi. Maradhatunk barátok? s.o.s.2013. aug. 15. 14:10
11/20 anonim válasza:
Mondd el hadd fájjon neki, így csak hamarabb elfelejt és rájön, hogy sírnia sem érdemes miattad.:)
12/20 anonim válasza:
Akkor ne mondd el ha szereted. És ha szereted ne szakíts vele. Fölöslegesen meg ne bántsd meg, ha csak tetszett a barátja .
13/20 A kérdező kommentje:
Utolsó, te aztán jót teszel az amúgy sem jó lelkiállapotnak.
2013. aug. 15. 14:36
14/20 anonim válasza:
És a pasidba szerelmes vagy? Ha igen, maradjatok együtt; miért kéne tudnia amúgy hogy van más is, aki bejön? Am ha már a nagy szerelem átalakult szeretetté, szerintem akkor is maradhattok együtt, amíg nincs szakító ok, amíg minden működik közöttetek:)
15/20 A kérdező kommentje:
Igen, imádom a pasimat. Csak így rossz érzés, hogy nem tud róla, olyan mintha hazudnék neki. De nem akarom, hogy emiatt tönkremenjen a kapcsolatunk,én valami megoldást keresnék. Barátjával ha beszélnék az segítene?
2013. aug. 15. 14:39
16/20 anonim válasza:
Érdekes. Ha valaki szerelmes a barátjába, ö tetszik neki a legjobban. Persze, tetszhet más is, de nem kap akkora figyelmet,hogy erröl beszélni kellene.
Meg,h azt irod hiányzik... Jézusom. Nem tudom hány éves lehetsz, de, h nem tudod mi a szerelem, az fix.
17/20 A kérdező kommentje:
Haverok voltunk a barátjával, mièrt ne hiányozhatna?
2013. aug. 15. 15:29
18/20 anonim válasza:
Hiányozhat, söt, tetszhet is, de nem annyira,h ez ekkora dilemmát okozna. Emiatt kérdezed meg,h szakits e? Szerinted szerelmes vagy a barátodba?
19/20 A kérdező kommentje:
Igen, emiatt kérdeztem. Szerelmes vagyok a barátomba szerintem, csak rossz érzés,hogy közben bejön a legjobb haverja. Szívtelen köcsögnem érzem magam.
2013. aug. 15. 16:00
20/20 anonim válasza:
Figyelj. Mond el neki. Jobb ha őszinte vagy, minthogy belülről marcangolja őt is, téged is. Ha szeret, meg fogja érteni. Csak azt nem értem, hogy miért akarnád, hogy csak barátok legyetek? Szereted, nem? Vagy nem vagy biztos magadban? Ha így van, akkor inkább szakítsatok, mert csak szívfájdalom lesz a vége.
22/f D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!