Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom tök odavan a japán lányokért, aggódjak vagy ne?
1,5 éve járunk, már az elején tudtam, csak azóta azt hiszem egyre jobban zavar, japán lányok vannak a szobájában poszteren, a háttérképén, azt is tervezi, hogy kimegy.. a haverjaival is mindig rájuk csorgatják a nyálukat. Egyébként mi jól megvagyunk.
Ismerkedni is akar velük, de sztem nem sok lakik errefelé, egyről tudok de ő idősebb.... nemtom... vegyem úgy, hogy hülyeség? Mennyi a valószínűsége, hogy talizik eggyel aki össze akar jönni vele? Csak így meg olyan rossz érzés, hogy nem is rám vágyik, japán rendezvényekre jár, hogy hátha lesznek japánok is -.-
Aggódni nem kell, de átgondolni a kapcsolatotokat szerintem igen.
Önmagában az, hogy valaki egy országért vagy kultúráért rajong, semmi rosszat nem jelent. Engem régebben Vietnam, Kína meg Korea érdekelt, és van is facebookon egy-két vietnami "ismerősöm", akivel ma is tartjuk a kapcsolatot. De eszembe nem jutott volna lecserélni a barátnőmet akárki ázsiaira. Legfeljebb csak haverként tekintek rájuk.
Persze, nekem az se jutna soha az eszembe, hogy más nők képére csorgassam a nyálam, amikor van barátnőm.
Igazából ezt neked kéne tudnod, hogy ő milyen. Megcsalni egy japánnal, vagy lecserélni téged nem fog, mert úgyse talál olyat. Azt viszont neked kell eldöntened, hogy úgy is vele akarsz-e maradni, ha számára te csak "ha ló nincs, jó a szamár is" dolog vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!