Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom tök odavan a japán lányokért, aggódjak vagy ne?
1,5 éve járunk, már az elején tudtam, csak azóta azt hiszem egyre jobban zavar, japán lányok vannak a szobájában poszteren, a háttérképén, azt is tervezi, hogy kimegy.. a haverjaival is mindig rájuk csorgatják a nyálukat. Egyébként mi jól megvagyunk.
Ismerkedni is akar velük, de sztem nem sok lakik errefelé, egyről tudok de ő idősebb.... nemtom... vegyem úgy, hogy hülyeség? Mennyi a valószínűsége, hogy talizik eggyel aki össze akar jönni vele? Csak így meg olyan rossz érzés, hogy nem is rám vágyik, japán rendezvényekre jár, hogy hátha lesznek japánok is -.-
"japán rendezvényekre jár, hogy hátha lesznek japánok is -.-"
ez csak szerintem vicces? :DD
Miért? Egy anime klubba kb. sose járnak japánok, conon és zenés bulikon is leginkább csak fanok vannak.
Olyan japán helyről nem tudok, ahová csak japánok járnak. Van ilyen? De akkor oda ő úgyse mehet be sztem. :P
Ha mondjuk valakinek a pasija megbeszél egy dugást egy másik lánnyal, és valami miatt nem jön össze, akkor szemet hunynátok felette, "mert úgysem csalt meg"?
Ha csorgatja a nyálát japán lányokra, de még nem volt alkalma egyiket sem meghúzni, akkor elnézendő, mert "úgy sem fog találni magának"?
Ez a japános dolog mennyire közös hobbi? Úgy értem, hogy Téged teljesen hidegen hagy, és pl. csak az ő kedvéért mész el néha ilyen rendezvényekre, vagy van a Japán kultúrának olyan része, ami Téged is érdekel?
Ha igen, akkor Te is tudsz vele japános témákról beszélgetni, esetleg újabb és újabb japános dolgokkal meg tudod ismertetni őt, s ezért valószínűleg becsülni fog. Mert látja, hogy ami neki fontos, az Neked is.
Ha Téged nem nagyon érdekel, akkor nehezebb a dolog.
Ha a barátod Japánra (és most nem csak a lányokra gondolok) szeretné feltenni az életét, akkor nagyobb az esély, hogy japán barátnőt is szeretne majd. De kívülállóként azt hiszem, nem szerencsés már ilyeneket írni, hiszen azt Ti tudjátok, hogy mi köt össze benneteket.
Mielőtt megismerkedtünk nem nagyon érdekelt, az "alapműveket" néztem, pokémon és hasonlók, a kajájukat is szeretem. Általa ismertem meg valamennyire a kultúrát, érdekes, de annyira nem izgat a dolog, a jrock még elmegy, a jpop nem tetszik.
Ki is szeretne költözni de sztem úgyse fog neki menni, beleásta magát a témába és tök nehéz kijutni úgy, hogy ott is lakhass.
Nemtom, most tényleg nem sok esélye van kimenni vagy itt egy japánnal ismerkedni, de mi van ha mégis?
Így meg végül is nem én vagyok neki a legjobb, talán én vagyok a szamár, ha nincs ló :(
Vagy majd megunja a japánrajongást? De itt is annyi hol lehet ismerkedni japán lányokkal kérdés van idősebb srácoktól is, akkor gondolom megmarad neki is ez a dolog..
De ahhoz pénz is kell, nem? Meg nyelvtudás, minimum jó angol, plusz ha nincs értelmes végzettsége,nem lakhat ott. Esetleg suliból mehetne ki, de ahhoz meg kb. kitűnőnek kell lenni nem?
Meg most az itthoni ismerkedésen ügyködik, hiába mondja, hogy nem, mégis be van már tervezve az xy anime találkozó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!