Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom más nőkről beszél! Aggódjak vagy csak heccel?
Figyelt kérdés
A párom mindig amikor együtt vagyunk vagy a barátaival ,hogy más lányokról beszél el megy csajozni és ehhez hasonló. Nem tudom ,hogy heccel vagy komolyan gondolja!?
Szóvá teszem akkor szerinte túl merev vagyok meg féltékeny. Mit tudnék ez ellen tenni ?
2013. ápr. 15. 15:51
1/5 anonim válasza:
Akkor aggódj majd, ha nem mondja el.
2/5 anonim válasza:
Szerintem csak viccel. :) Az én párom is ilyen.Múltkor pl. az mondta,hogy olyan jó nőt látott a vonaton,hogy majdnem elfelejtett leszállni.Persze poénnak fogtam fel és jót nevettünk az egészen. :)
4/5 A kérdező kommentje:
Miként kezeljem az ilyen helyzeteket ? Én utána lelombozódom és nehezen találom meg ismét a közös hangsúlyt
2013. ápr. 15. 16:41
5/5 anonim válasza:
Én az őszinteséget javaslom. Mondd meg neki egyenesen, hogy ha tudja, hogy ez neked rosszul esik és fájdalmat okoz, akkor miért teszi? Hogy szerethet valakit, akit szándékosan bánt? Elég óvodás viselkedés és az érzéseit is megkérdőjelezi. Próbálj felnőttként beszélni vele, hogy érezze, ez komoly dolog neked. Ha pedig nem hagyja abba, akkor élj az ő fegyverével, és ha egy ilyen sztorin túl van, akkor mondd nyugodtan, hogy nah, jah, ő elmegy csajozni, te meg a múltkori srácot szeded elő, mert kell egy kis utánpótlás, egyedül elég gyenge. Meglátjuk, neki mennyire lesz ehhez humorérzéke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!