Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Homofób a párom. Aggódjak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Homofób a párom. Aggódjak?

Figyelt kérdés
Az élettársam nagyon gyűlöli a melegeket. Olyanokat mond, hogy kitagadja a fiunkat, ha meleg lesz, meg megveri. Egy gyerekkori barátjával teljesen megszakította a kapcsolatot, azért, mert meleg. Ugye van az a mondás, miszerint aki ennyire gyűlöli a melegeket, az attól fél, hogy önmaga is az. Szerintetek?

2013. máj. 15. 12:31
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
75%

Sajnos az is lehet, h gyerekkoraban molesztaltak es ezert gyuloli oket ennyire. De errol nem beszelnek.

Szemelyesen ismerek ilyet.

2013. máj. 15. 12:43
 2/19 anonim ***** válasza:
68%

Azért érzed, hogy ez alapvetően "jó" logika:

Meleg az, aki:

- szereti a melegeket

- utálja a melegeket

- semleges a melegekkel (mert csak tetteti a semlegességet, valójában utálja vagy szereti őket, ld. előző pontok).

2013. máj. 15. 12:59
 3/19 anonim ***** válasza:
93%

Hát én meg a nácikat rühellem, de attól még nem vagyok az.

Egyébként szerintem ez egyáltalán nem jó hozzáállás. Én inkább azért aggódnék, hogy miért ilyen agresszív és szűklátókörű..

2013. máj. 15. 13:41
 4/19 anonim ***** válasza:
89%
teljesen abnormális hozzáállás... vele ne vállalj gyereket... mondd is meg neki, hogy neki nem szabad, hogy gyereke legyen, a gyerek érdekében.
2013. máj. 15. 14:12
 5/19 A kérdező kommentje:
van gyerekünk.
2013. máj. 15. 14:15
 6/19 anonim ***** válasza:
85%
akkor a gyereked bajban lenne, ha meleg lenne..
2013. máj. 15. 14:25
 7/19 anonim ***** válasza:
63%

Előző, nem falanszterbe lakunk. Inkább hess vissza az odúdba.

Kérdező: a gyereked meleg?

2013. máj. 15. 14:43
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem van ebben valami, hogy aki annyira homofób az valójában látens meleg, csak ezt ő maga sem tudja, csak a tudatalattija így reagál!

Szerintem amiatt nem kell aggódnod, hogy a párod meleg lesz. Viszont az hogy ennyire agresszív és ennyire intoleráns engem nagyon zavarna... Főleg ha esetleg a gyermeketek tényleg meleg lenne...

Nem lehet higgadtan beszélni vele erről a témáról? Hogy miért zavarja őt? Pl a gyerekkori barátja, ugyanaz az ember, attól hogy férfiba szerelmes, férfival szeretkezik, még az ő kapcsolatuk ugyanaz maradhatott volna... bár gondolom nem fogja fel hijába is mondanád neki...

2013. máj. 16. 08:09
 9/19 A kérdező kommentje:

A fiúgyermekünk még csak ovis, így a nemi identitásáról nem tudok nyilatkozni. De a párom már most olyanokat mond, hogy az ő fia aztán nem lesz b@zi, mert kiveri belőle, meg ilyenek. Rossz hallgatni.

Többször próbáltam már beszélni vele, én teljesen semlegesen állok a melegekhez, próbáltam közelíteni az álláspontját az enyémhez, de teljesen sikertelenül. Amúgy rendkívül türelmes, nyugodt ember, de ha melegekről esik szó, egyből gyűlölködni, kiabálni kezd, ijesztő.

2013. máj. 16. 08:31
 10/19 Béla211 ***** válasza:
100%
Szerintem ő nem az de lehetett valami gyerek kori traumája velük kapcsolatban.Egyik barátom a kínaiakat utálja így, mert 12 évesen megverték és kirabolták. Azóta ha meglát egy ázsiait folyton szitkozódik és azt mondja takarodjanak haza.Soha nem beszélte ki magából ezt is csak az anyukájától tudtam meg. Szerintem ugyan ez lehet a baj a pároddal is. Remélem változik majd egy kicsit a hozzá állása ,mert szegény kis fiú fogja meginni a levét nem jó egy gyűlölködő ember mellett élni.
2013. máj. 16. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!