Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homofób a párom. Aggódjak?
Sajnos az is lehet, h gyerekkoraban molesztaltak es ezert gyuloli oket ennyire. De errol nem beszelnek.
Szemelyesen ismerek ilyet.
Azért érzed, hogy ez alapvetően "jó" logika:
Meleg az, aki:
- szereti a melegeket
- utálja a melegeket
- semleges a melegekkel (mert csak tetteti a semlegességet, valójában utálja vagy szereti őket, ld. előző pontok).
Hát én meg a nácikat rühellem, de attól még nem vagyok az.
Egyébként szerintem ez egyáltalán nem jó hozzáállás. Én inkább azért aggódnék, hogy miért ilyen agresszív és szűklátókörű..
Előző, nem falanszterbe lakunk. Inkább hess vissza az odúdba.
Kérdező: a gyereked meleg?
Szerintem van ebben valami, hogy aki annyira homofób az valójában látens meleg, csak ezt ő maga sem tudja, csak a tudatalattija így reagál!
Szerintem amiatt nem kell aggódnod, hogy a párod meleg lesz. Viszont az hogy ennyire agresszív és ennyire intoleráns engem nagyon zavarna... Főleg ha esetleg a gyermeketek tényleg meleg lenne...
Nem lehet higgadtan beszélni vele erről a témáról? Hogy miért zavarja őt? Pl a gyerekkori barátja, ugyanaz az ember, attól hogy férfiba szerelmes, férfival szeretkezik, még az ő kapcsolatuk ugyanaz maradhatott volna... bár gondolom nem fogja fel hijába is mondanád neki...
A fiúgyermekünk még csak ovis, így a nemi identitásáról nem tudok nyilatkozni. De a párom már most olyanokat mond, hogy az ő fia aztán nem lesz b@zi, mert kiveri belőle, meg ilyenek. Rossz hallgatni.
Többször próbáltam már beszélni vele, én teljesen semlegesen állok a melegekhez, próbáltam közelíteni az álláspontját az enyémhez, de teljesen sikertelenül. Amúgy rendkívül türelmes, nyugodt ember, de ha melegekről esik szó, egyből gyűlölködni, kiabálni kezd, ijesztő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!