Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Homofób a párom. Aggódjak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Homofób a párom. Aggódjak?

Figyelt kérdés
Az élettársam nagyon gyűlöli a melegeket. Olyanokat mond, hogy kitagadja a fiunkat, ha meleg lesz, meg megveri. Egy gyerekkori barátjával teljesen megszakította a kapcsolatot, azért, mert meleg. Ugye van az a mondás, miszerint aki ennyire gyűlöli a melegeket, az attól fél, hogy önmaga is az. Szerintetek?

2013. máj. 15. 12:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Az 1-es vagyok. Most mar szinte biztos vagyok benne, h valami atrocitas erte gyerekkent.

Az ismerosom is ugyanigy reagalt erre es sokaig nem ertettem, h honnan ez a nagy agresszio, elutasitas.

Evekkel kesobb tudtam meg, h mi tortent vele.

2013. máj. 16. 09:16
 12/19 anonim ***** válasza:
95%
a gyereked még csak ovis, de már most veszélyben van. én a helyedben elvinném pszichológushoza férjedet.
2013. máj. 16. 13:31
 13/19 anonim ***** válasza:
92%
az ilyenekből lesznek a családgyilkosok... Szita Bence is ezért halt meg (nem azért, mert meleg volt, hanem egy vélt veszélyforrás miatt)
2013. máj. 16. 13:34
 14/19 ftf1983 ***** válasza:
97%

Ha valaki nem szeret valamit/valakit azzal alapvetően nincs baj, de ha ezt agresszióval fejezi ki az nagyon nagy baj!

Ha valaki a saját gyerekét csak azért bántaná, mert meleg, amiről tegyük hozzá a gyerek nem tehet azt nem tudom másnak mondani, mint elmaradott, korlátolt és primitív embernek.... és ahogy látom sajnos túl sok ilyen lény van...

2013. máj. 16. 14:01
 15/19 anonim ***** válasza:
1%
Kérdező, szerintem jobb ez igy, mintha valami torz képet adna a párod a gyermeketeknek az emberi szexuális viselkedéssel kapcsolatban.
2013. máj. 16. 17:02
 16/19 anonim ***** válasza:
85%
Aki szernint a melegeknek nem lehet gyereke, annak uzennem, hogy nagyon sok melegnek van gyereke... nem mellesleg, ha eddig nem orokitettek volna tovabb a homoszexualitasert felelos geneket, akkor nem lenne ma homoszexualis ember ;)
2013. máj. 16. 19:52
 17/19 anonim ***** válasza:
utolsó, ezt kifejthetnéd bővebben. vér szerinti gyerek ?
2013. máj. 16. 20:03
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Nem hallottal meg a latszathazassagrol? Nem egy meleg tarsadalmi nyomasra "normalis" csaladot alapit, majd evek, evtizedek mulva jon a coming out.
2013. máj. 16. 22:19
 19/19 anizotropikus ***** válasza:

Korrekt választ az alábbi honlapon lelsz.

Nem mai, de igazat ír!

[link]

2013. máj. 26. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!