Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szeretőm-szerelmem most éppen nyaral a feleségével (akit nem szeret) ez nem g. ség?
Ugyan már fiuk, miért bántjátok? Én ugyanebben a cipőben voltam. 2 évig volt szeretője a férjemnek. Mikor megtudtam, elmondta csúnyának, butának mindennek, én voltam a super feleség. Aztán közöltem, hogy beadom a válópert, fordult . Én lettem a büdös, mert dohányzom, a rossz anya, a rossz feleség, aki főzni sem tud stb. És a nő lett az aki jó, szép, stb. A nő 2 évig viselte el, hogy mi üdülni járunk évente 4x, hogy minden hétvégén nyáron horgásztanya kettesben. Hogy miket mondogatott neki rólam? Csak gondolni tudom, nem én voltam a kiváló, szerető feleség, az biztos. A nő bevette. Szerintetek a nőt kell bántani? Ő csak bevette a szöveget és szerelmes.
De az én tanácsom az, hogy hidd el, egy férfi sem fog a feleség elé állni, hogy bocs szivem, de mást szeretek. Még akkor sem, ha tényleg szereti a másik nőt. De ha a feleség megtudja és lép, akkor a szerető jó helyzetben van. Nálunk is ez volt, én léptem, most már együtt laknak.
Tök jó érzés, az én volt ágyamban. Sokszor gondolkodtam, hogy én miért nem keresek magamnak nős pasit. Mert olyan van, független pedig nincs. De nem kell. Fel akarom keresni vasárnap este is.
22: Ugyanez a sztori: én mint feleség úgy voltam beállítva, hogy nem tisztelem, nem teszek a kedvére és különben is van pasim (nem volt igaz).
Amikor kiderült a félrelépés, akkor a leányzóról úgy beszélt, hogy csak d..gni kellett, nem is akkora nagy szám, én sokkal szebb vagyok, csak hát az a lány kapható volt mindenre... gyakorlatilag úgy beszélt róla nekem, mint egy ingyen k..rváról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!