Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szeretőm-szerelmem most éppen nyaral a feleségével (akit nem szeret) ez nem g. ség?
Hülyére vesz téged a pasi, és most a feleségét próbálja visszacsaklizni mint "jófiú".Öreg égi és ócska trükk.
Fel a fejjel, többet ne lépj ebbe a gödörbe.:)
esetleg lehet 1 kk gyerek a dologban, akit apa-anya visz nyaralni. mindegy milyen viszonyban vannak, de a gyereknek APA és ANYA a fontos, ezért mentek együtt. ez nem lehetséges?
Kedves kérdező: lehet, hogy csak másodhegedűs vagy, mert a látszatot fenn kell tartani, de ha van 1 vagy több gyerkőc a dologban, akkor érthető a nyaralás. Biztosan Te is megkapod, amit akarsz, ha vele vagy.
Ha ilyen hisztivel kezdenél nálam, akkor viszont eddig tartana. Egy ilyen kapcsiban egy kicsit más játékszabályok vannak, mint 2 független ember esetében, ezt te elfogadtad amikor belekezdtél.
Várd meg amíg hazajön, beszéljétek meg, de ha vannak gyerekei NE VÁRD EL , hogy te légy az első számú versenyző!
Ne haragudj kérdező, de én nem értelek.
Van felesége. Te csak egy szerető vagy. Ennyi. Te ezt a helyzetet készen kaptad. Mi a franc a kérdés?
A többiekkel ellentétben én nem gondolom hogy hülyére vesz, te is tökéletesen tisztában vagy a helyzettel, csak nő vagy és bonyolítod.
Elmondom egyszerűen:
A feleségével barátok, jó a kapcsolat (nem feltétlenül dugnak egyébként, én sem voltam együtt az asszonnyal vagy 2 éve), biztosan van más oka is hogy nem szakít. Innen messziről nehéz megmondani.
A lényeg, hogy te csak dugni kellesz. Abban jó vagy, elég buta is vagy ahogy elnézem, úgyhogy minden klappol. De hogy téged válasszon az asszony helyett? Viccelsz? Hogy téged nem visz el nyaralni? Naná. Gondolom vállalhatatlan lennél, vagy megkeserítenéd a pasi életét a nyaralás alatt.
Gondolkodj el ezen.
És ha még nem vagy vérig sértve, elmondom, hogy nem akarlak bántani. Én szeretem az olyan nőket, mint te, de csak dugni. És hogy mi a lényeg?
Gondold végig miért van ez. Tudod te egyáltalán mi kell egy férfinak? (nem, nem focimeccs, sör és dugás, hanem ennél sokkal több).
Válj igazi nővé és akkor majd nem csak dugni kellesz hanem másra is.
Ha már vagy akkora ri.banc, hogy lefekszel egy házas emberrel, akkor kussolj!
Az élet nem alakul mindíg úgy ahogy akarod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!