Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon velem lehet a baj?! Soha nem lesz barátom?
16 éves vagyok lassan töltöm a 17 viszont barátom még nem volt sohasem semmilyen téren,a külsőmmel nem lehet probléma hiszen nagyon sok pozitív visszajelzést kapok!(barna derékig érő hajam van,barna szemem,kreolos bőröm,175 cm vagyok 65 kg) Tehát átlagos a külsőm!
Tetszettek már fiúk viszont ők ezt sohasem tudták meg mert egyszerűen nem tudom nekik elmondani inkább magamban tartom,lehet hogy ez is probléma de nem hiszem hogy csak ez lenne a baj!
Nem küldjetek légyszíves ennyi privát levelet!
Nem szeretnék itt ismerkedni!
Köszönömm....!!
#9:
Átlagos testalkatú lány vagyok,nem leszek pálcika vékony hogy legyen barátom a másik meg szerinted minden csávó az 50 x kilós nőket szereti?!
Ilyen primitív válaszoktól kérlek szépen titeket kíméljetek meg!
Kedves kérdező. Ha a #9 válaszra az a válaszod, hogy nem fogok én lefogyni, akkor igazándiból biztos hogy veled van a baj.
Ha nekem valami problémám van, ilyen mondat, hogy ezt vagy azt sosem, nailyen nem hagyja el a számat, mert megoldani akarom a problémát.
Aki kijelenti, hogy nem, az csak konzerválni akarja azt, rosszabb esetbén folyamatosan panazzkodni.
"Átlagos testalkatú lány vagyok,nem leszek pálcika vékony hogy legyen barátom a másik meg szerinted minden csávó az 50 x kilós nőket szereti?!
Ilyen primitív válaszoktól kérlek szépen titeket kíméljetek meg!"
175 cm-hez a 65 kg lányoknál, hacsak nem különösen izmos, akkor bizony az átlagosnál kicsit ducibb testalkat... és bizony, nem minden fiú szereti a karcsú/telt karcsú lányokat, csak úgy kb a 95%-uk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!