Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudhatnám meg hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudhatnám meg hogy vajon megcsalt-e a barátom?

Figyelt kérdés
2 hónapig voltunk együtt de nem volt szex. Szakított velem, összevesztünk. Nekem gyanús hogy nem erőltette velem a szexet, pedig tudom róla hogy mennyire fontos neki + több nője volt már. Az utóbbi 3 hétben nagyon elhanyagolt, szerintem összejött valaki mással ezért dobott. Mióta szétmentünk sokkal gyakrabban van fent facen, máskor csak felnézett most meg csomó ideig be van jelentkezve. Szerintem valami csajjal levelezik...Hogyan tudnám kideríteni?
2013. máj. 11. 22:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Én szerintem egyértelmű hogy megcsalt.Az ilyenek nem bírnak ki 2 hónapot szex nélkül
2013. máj. 11. 22:29
 2/6 anonim ***** válasza:

Most már nem mindegy?

Egyébként én rákérdeznék, ha ennyire érdekelne, most már lehet őszinte nem?

2013. máj. 11. 22:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet ahhoz nincs gerince hogy őszinte legyen. Egyébként miért olyan fontos hogy megcsalt-e? Ha érezhetően elhanyagolt és azért mert nem feküdtél le vele egyből, akkor már ezzel szépen leírta magát. Felejtsd el, az ilyen nem érdemli meg hogy bárki szeresse.
2013. máj. 11. 22:38
 4/6 anonim ***** válasza:

A több nőnek legalább a fele kamu.

Azért nem erőltette, mert félt az elutasítástól és milyen ciki lett volna, ha ő menő így beég.

Ha tényleg nem volt már szűz, akkor ő nem úgy gondolta, hogy jártok. Csak udvarolt neked.

Ne a múlttal törődj! Hagyd a fenébe, semmi értelme ilyenekkel foglalkozni!

2013. máj. 12. 00:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon csajozós, és nem kamu. 3 nőjét ismerem, velük együtt volt 1-2 évig. De volt neki olyan is akivel csak szexelt, vagy volt hogy a hosszabbtávú nőjeit megcsalta. Tényleg sok nője volt már.
2013. máj. 12. 08:55
 6/6 anonim ***** válasza:
A lényeg akkor is az, hogy elvárta, hogy azonnal szétdobd a lábad. Te ezt nem tetted meg, ő pedig gyáva volt.
2013. máj. 12. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!