Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly kapcsolat, igaz szerelemmel de valami elromlott volna? Mit tudtok tanácsolni? (Hosszú, teljes igaz történet)
már értem mi volt a hazugság
de mondjuk ezen én nem akadtam volna ki egyáltalán, kicsit túl reagálta
Csak még pontosan azt nem értem, mi az AMI megváltozott volna ?! Nagyon apróságoson veszekedtünk:. Egyik nap amikor 1 hónaposok lettünk volna egy csütörtöki nap lett volna, előző nap írt fb-on hogy vár engem, de én akkor nem voltam otthon, és nem tudtam net közelben lenni, estére meg még családi gondok is adódtak, és fél 7 körül értem volna oda, busszal, állt és ekkor jöttem föl fb-és akkor kérdi miért nem szóltam, hogy nem tudok elmenni, hát igazán ezt így elmondtam, de szerintem még mindig nem tudta megbocsájtani, napokig nem beszéltünk.
Másik helyzet, az volt, hogy testvérének a párjával beszéltem, hogy szervez egy "bulit" otthoni medencés bulit. És akkor megbeszéltünk, este irtam is a lánynak hogy beszéltük, hogy nem biztos, de lehet de nem 100% ezt így meg irtam neki kerek perec, hogy héten megyünk hozzájuk. Erre este elújságolta a testvérének, az meg a barátjának és ezen össze vesztek valami... tök értelmetlen. Reggel meg az arcomba kapom, hogy ÉN mit képzelek? Mit keverem a sz@rt?! Én így elgondolkodom, hogy mit is tettem ?!?! ÉS így semmi rákérdem, mert ekkor nem tudtam, hogy levan mondva mert este lemondta a gyerek mert ideges lett a lányra... ekkor megint nem beszéltünk... Tök értelmetlenségen..
Másik meg ugyan ilyen butaság volt, nem szeretném leirni mert szinte majdnem ugyan ez, és megint az jött le, hogy én szart keverem.
Sajnos a lány valamiért, sokszor azt mondja szar az élet meg ilyen"depis" szövegek :SS Pedig sok barátja van és nagyon sokat biciklizik egy nap több órát, ezekre nem tudom mit írhatnék, sokszor mondja "sz@r" az élet:S
Szerintem nem jó az ha eltaszítja mától azt ami természetes és szép lenne az életben ami ráadásul még igaz is.
Egyet mondok neked, te olyan értelmes és érzelmes fiú vagy amilyet még soha életemben nem láttam. Sajnálom, hogy ez a lány feletted ennyire elhamarkodottan ítélkezett. A rengeteg szép szó hatása alatt nem igen tudok tanácsot adni, de egy élettapasztalatot szeretnék veled megosztani.
Nekem a volt barátom, az első, talán az egyetlen, aki iránt én így éreztem, talán kicsit hasonlított is hozzád, ugyanígy volt. Tudtam, hogy a sulijával gondok vannak, de azt nem tudtam, hogy ennyire. Ennek azonban a családomban nagy hangsúlya van az iskolázottságnak, hiszen én nem az átlag tanulók sorát koptatom, de tudod rajta meglátszott. Ő is hazudott nekem, eleinte kerülte a témát, mástól tudtam meg az egészet, aztán rákérdeztem, de csak annyit kaptam, hogy "már nem a múltban élek", akkor tudtam, nem őszinte velem. Egyik este azonban erre terelődött a téma persze nem véletlenül, én sem szeretnék zsákbamacska mellett élni, mindent tudni akartam, legyen az jó, vagy rossz. Elmesélte nekem, hogy történt a dolog, ránéztem és abban a percben tudtam, nagyon bántja. Ha az idő kerekét visszaforgathatná minden másképp lenne, abban a pillanatban mérhetetlen szeretet éreztem felé a sok hazugság ellenére minden benne volt ami csak létezett, szavaiban és később a tetteiben a megbánás minden mozzanata. Nem, nem vagyok elfogult, engem ő megcsalt, viszont azóta is jóban vagyunk. Nálam nem számított, a szüleim is elnézték ezt a botlását, hibái mindenkinek vannak tehát senki sem tökéletes.
A tettek beszéltek utána is elég jól vizsgázott és most jól menő munkahelye van. Mondjuk azt, észhez tért.
Tudod, ez a kapcsolat engem megtanított arra, hogy nem minden a képzettség, a diploma, a tudás. Az emberség, az alázat, a belátás, a változás, a tettek mindennél fontosabbak. Rólad az elejétől fogva sem feltételeztem, hogy bukott lennél vagy nem szeretnél továbbtanulni, de azt érzem, hogy benned olyan van ami elég kevés emberben található meg. Lehet, hogy akkor mélyponton voltál, megvolt az oka a bukásnak. Isten megbocsát nekünk, mi miért nem vagyunk képesek?!
Tudod, nem tudtam ezek miatt a volt barátomra rosszallóan nézni, vannak akik elszállnak az eszmétől, a tudástól. A nem belemerült emberek talán jobban érzékelik és értékelik az életet (és nem szándékom leszólni, sem a szellemi munkás réteget, sem a tanult embereket, remélem egyszer én is azzá válok, gondolkodva). Szerintem ez nem mérvadó ahhoz, hogy szeretünk-e valakit, vagy hogyan tekintünk rá. Neked hatalmas lelked és szíved van. Neki pedig a betegség a problémája, olyan mint én vagyok, azt hiszi őt soha senki nem szeretheti így és ennyire. Pedig igen, nem rég veszített el egy nagyszerű embert a te személyedben. Küldd el neki ezt és várd meg a reakcióját. Nem tudnám szó nélkül hagyni. Kívánok neked, kitartást minden jót a továbbiakban és igazán megérdemled, hogy nemes lelkednek megfelelő párt találj :)
Köszönöm, Nagyon szépen köszönöm, a szavaidat nagyon mélyre zártam, amikor olvastam azt kívántam soha ne érjen véget az üzeneted. Tényleg, igazán köszönöm, nem bírtam ki, hogy pár könnyet ne ejtsek, azokon a dolgokon amiket leírtál.! Hálám örökké üldözzön Téged, és Mindenki mást aki jó szándékkal segít! Köszönöm
Nem tudom, mennyire volt, bunkóság, ezt a történetet leírni, de már teljesen reménytelennek éreztem, a dolgot, és még nem vagyok elég idős sok dolog hoz, és Tanácsot szerettem volna kérni, ezekhez a problémákhoz, mert egyedül nem lennék benne biztos, hogy megtudnám oldani. Sajnálom ha ezzel megsérteném a lányt, de bocsáss meg nekem, De irgalmatlanul Szeretlek! és muszáj volt véleményt, tanácsot, konklúziót kérnem az emberektől!
Sajnos a nekem azt mondta, hogy csalódott bennem, pedig igazán nem rosszból hazudtam, én lelkemet már nagyon régóta emésztette, fájt minden este amikor tőle mentem haza. Egy hónapja csak veszekszünk, azon, hogy miért is dobott ki, és Sajnálom, de nem értem... Megváltoztak az érzéseim ?! Meg, hogy nem tudja meg adni nekem amire vágyom:. Nem lehetünk nap mint nap együtt. Ez legyen az életünk egyetlen kis nehézsége, akkor kétnaponta vagy 3 naponta, de nem bírom ki azt, hogy nem szeret úgy mint régen. Mert olyan szépeket mondtunk egymás szemébe, fülébe, és barátaink is azt mondták, soha ne eresszük el egymást! És ezt meg is ígértük egymásnak!
De lehet ő mást szeretne ?! Azt mondta senkit nem tudna most szeretni, de amióta megismertem a szerelmet, szeretet engem az működtet, nélküle csupa fájdalom minden. Sok olyan dolog van benne amit én elfogadok,mert ezekkel szeretem, és ne máshogy. Miért nem veszi észre, hogy mennyire oda vagyok érte ?! Meg mondtam neki, ha még szeret, akkor úgy gondolom , tudok rá várni! De nem szeretném ha nagyon sokáig húzná a dolgokat, mert nekem minden nap nélküle gyötrelem, szeretném őt látni, a szüleit, a hangjukat hallani, a nagy szüleit is meglátogatni, nekem ez lett az új életem. Rossz látni, másokat amikor együtt vannak, amikor tudom mi is együtt lehetnénk de sajnos nem...
Én is azon a véleményen vagyok, hogy légy türelmes, várd meg, míg újra szeretne veled találkozni.
Ha az érzései őszinték voltak, akkor ez a kis nézeteltérés nem indokolja a szakítást.
Figyely nekem nagyon tetszik az hogy oroke csak talalkoztatok nagyon sajnalom h nem jot osze a csajal de szoritok xd
viper baratja
xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!