Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyit ér szerintetek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit ér szerintetek egy kapcsolat bizalom nélkül?

Figyelt kérdés
A párom megcsalt a kapcsolatunk elején, azota mégis egyutt vagyunk 1 éve, de én nem igazán tudok megbizni benne a mai napig se... Néha rámtör a féltékenység, és sokat gondolok rá, hogy ha megint megcsalna, nekem végeleg összetörne a szivem... Kétszer is megtörtént, de azota állitolag egyszer sem, és soha többet nem is fog. jaajaajaa

2013. aug. 10. 18:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Alapvető a bizalom, anélkül nem ér semmit az egész. Amúgy én nem tudnék együtt lenni olyannal, aki egyszer is megcsalt...
2013. aug. 10. 18:41
 2/5 anonim ***** válasza:

El kell dönteni, hogy dugó pajtások vagytok, vagy szerelmespár. Utóbbi bizalom nélkül nem létezik, hiszen a feltétlen bizalom az alapja annak, hogy valakibe beleszeress és az is maradj. Egy mély barátság se létezhet feltétlen bizalom nélkül.

Szóval egy kapcsolat, bizalom nélkül szimplán haveri alapú. Nem számíthattok egymásra, felesleges ezt úgy kezelni, mintha nem így lenne.

2013. aug. 10. 18:44
 3/5 Pain for Pleasure ***** válasza:
Kb. annyi értelme van, mint a 0-val való osztásnak.
2013. aug. 10. 18:46
 4/5 A kérdező kommentje:
ő megérti, ha féltékeny vagyok, nem zavarja, tudja, hogy mit tett velem, és hogy eshetett nekem, azota is mindig azon fáradozik, hogy elfeledtesse ezt velem, és azt mondja, fel sem fogja adni... én akkor is vagyok olyan makacs, hogy 100százalékig biztos vagyok, hogy megint megcsal majd.. és már ez teszi inkább tönkre a kapcsolatunk
2013. aug. 10. 18:51
 5/5 anonim válasza:
Forintra pontosan megmondom, 860ezer forintot. Nekem ennyit kért vissza a volt párom a közösen tervezett otthonunkból, amikor úgy érezte, hogy nem sikerülnek úgy a dolgaink ahogy szeretné. Cserben hagyott egy félkész háznál, visszakérte a pénzt, majd szerette volna "megbeszélni" meg folytatni is talán. Én csak azt kérdeztem, mit szeretnél megbeszélni....nincs miről. Természetesen mélységesen megsértődött, és 2 héten belül már volt másik pasija. Legyen boldog.
2016. okt. 25. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!