Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy párkapcsolat bizalom nélkül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy párkapcsolat bizalom nélkül?

Figyelt kérdés
4 éve vagyok együtt a barátommal együtt is élünk,de az utóbbi időben nagyon de nagyon elhanyagolt,így sajnos én félre léptem alig beszéltünk,mindennap bent a cégnél játszott a haverjával hajnalokig hétvégén is itthon nem törődött velem,így én másba kerestem a törődést:( de az sem volt jó,a barátom szerint meg csaltam,de semmi nem történt a sráccal ,valahogy mégis rá jött,hogy beszélgettem vele,és a barátom azt mondta elástam magamat,és nem bízik bennem,egy csöpp bizalom sincs már:( meg hogy minden közösségi oldalról törölnöm kel magam,mert elég szabad vagyok..:/ mit kéne tennem,ez a a kapcsolat így már nem jó:(

#bizalom #egy kapcsolat #félre léptem
2013. jún. 26. 11:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
A barátod egy here, te meg egy pincsi kutya, hogy hagyod magad. Ez már rég meghalt, keress mást, a barátodnak nem számítasz már.
2013. jún. 26. 11:35
 2/17 Amélia:) ***** válasza:
100%

Párkapcsolat bizalom nélkül... semmit sem ér. Felesleges együtt maradni megszokásból vagy hogy legyen valaki.

Meg mi az hogy törölnöd kell magad a közösségi oldalakról? Atyaég...

2013. jún. 26. 11:36
 3/17 A kérdező kommentje:
igen tudom,de azt mondta,hogy inkább énis játszanék napi 20 órát és nem lenne baj:( hiába hozom neki fel,hogy de te meg játszol:( és azért csináltam..
 4/17 anonim ***** válasza:

Azt írtad, hogy félreléptél, utána meg azt h nem történt semmi. A beszélgetés még nem megcsalás és nem is tartozik a félrelépés kategóriába.

Mit értesz félrelépésen jelen esetben? :)

N

5/17 anonim ***** válasza:

Itt most nem a pasin van a hangsúly kedves első.

Itt az van inkább fókuszban, hogy a lány MEGCSALTA a párját és mégis vele marad holot tudja, hogy a srác nem tekinti semmibe se elötte utána meg végképp.

Mivel annyi önbecslésed nincsen, hogy szakíts vele, ezért jelen helyzetben az egyetlen kérdés már csak az, hogy a pénzéért, vagy a farkáért maradsz a csávó mellett?

2013. jún. 26. 11:37
 6/17 A kérdező kommentje:
hát ha már mással beszélgetek az félre lépés,a barátom szerint..:/ de nem történt semmi.. csak beszélgettünk
2013. jún. 26. 11:37
 7/17 anonim ***** válasza:

Szerintem beszéljétek meg a dolgot. Kinek mi hiányzik, mit miért tett. Ha szeretitek egymást, meg lehet javítani a dolgot.

Az nem megbocsáthatatlan bűn, hogy más pasival beszélgettél!

2013. jún. 26. 11:39
 8/17 A kérdező kommentje:
:D pénze nincsen:) alig dolgozik,de én veszem a kaját,meg a lakásba az összes elektronikai cuccot. szval:)sőt itt az utolsó hónapban is tőlem kér pénzt cigire..
2013. jún. 26. 11:39
 9/17 anonim ***** válasza:

Hát a beszélgetés még nem megcsalás, ha szexuális témát érint a beszélgetés akkor is max megbántod vele, mert tényleg nem fair a másikkal szemben.... de ha ennyire nem törődik veled akkor szakíts vele, mert ha törlöd is magad mindenhonnan, ő akkor is játszani fog a haverjaival, max nem kattog azon az agya h mással traccsolsz épp míg ő elvan nélküled is :)

4-es voltam

2013. jún. 26. 11:40
 10/17 anonim ***** válasza:
akkor kizárásos alapon jó vele a szex és ezért maradsz mellette. Mert ezek után más ésszerű okot nincs lehetőség feltételezni.
2013. jún. 26. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!