Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy párkapcsolat bizalom nélkül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy párkapcsolat bizalom nélkül?

Figyelt kérdés
4 éve vagyok együtt a barátommal együtt is élünk,de az utóbbi időben nagyon de nagyon elhanyagolt,így sajnos én félre léptem alig beszéltünk,mindennap bent a cégnél játszott a haverjával hajnalokig hétvégén is itthon nem törődött velem,így én másba kerestem a törődést:( de az sem volt jó,a barátom szerint meg csaltam,de semmi nem történt a sráccal ,valahogy mégis rá jött,hogy beszélgettem vele,és a barátom azt mondta elástam magamat,és nem bízik bennem,egy csöpp bizalom sincs már:( meg hogy minden közösségi oldalról törölnöm kel magam,mert elég szabad vagyok..:/ mit kéne tennem,ez a a kapcsolat így már nem jó:(

#bizalom #egy kapcsolat #félre léptem
2013. jún. 26. 11:33
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Igen ő elvan.. de mindennap... későn jön haza jó nincs vele baj játsszon.. de mindennap nem törődött velem,tényleg nem és úgy éreztem hogy kivagyok használva,egy csomó pénzt elköltöttem a lakásra,mindig én fizettem a kaját is,és most is tőlem kér pénzt,és a fejemhez vágta,hogy miattam nem tudott le jogsizni:/ meg h nekem nem kel jogsi mert én lány vagyok és hülye..,neki kel jogsi mert ő pasi..:( meg én ilyen.k.va.vagyok olyan..:S sosem kérdezte meg őszintén hogy na hogy vagy:) jól esne de mindig a játék,vagy a haverja..:S de ha haza jön hétvégén akkor is játszik a haverjával:S
2013. jún. 26. 11:44
 12/17 A kérdező kommentje:
nincs is sex..:D örülök ha 1 évben max 2 szer hozzám ér,de az is jó..
2013. jún. 26. 11:44
 13/17 Amélia:) ***** válasza:
Próbáld már reálisan látni magadat/a helyzetet/őt... mert érthetetlen, komolyan, hogy miért is vagytok együtt. Kapcsolatfüggőség?
2013. jún. 26. 11:45
 14/17 anonim ***** válasza:
Ritka nagy tahó a barátod. Ki sem férne a gyárkapun.
2013. jún. 26. 11:45
 15/17 anonim ***** válasza:

Akkor immáron utoljára felteszem a kérdést. Mivel anonim oldal megkérlek, hogy tedd a szivedre a kezed... igen ott valahol a bal melled környékén és válaszolj erre a roppant bonyolult kérdésre:

Miért vagy vele akkor ha minden sz*r?

2013. jún. 26. 11:54
 16/17 anonim ***** válasza:
Hagyd már ott, egyértelműen egy idióta az elmondottak alapján, 5 év múlva ha visszatekintesz majd, nem is fogod érteni magad, mit ettél benne :D
2013. jún. 26. 11:54
 17/17 anonim ***** válasza:
Egyet értek az előttem szólókkal. Csak kihasznál téged! Keress olyat, aki megbecsül és szeret!
2013. jún. 26. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!