Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Idő vagy egér út kell neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idő vagy egér út kell neki?

Figyelt kérdés

A párom bevallotta, hogy még nem tette magát túl a 2 éves kapcsolatán, így szeretne tőlem időt kérni, hogy elfelejtse és tisztázza a gondolatait mit is akar. Azóta mióta ezt mondta nem nagyon beszélünk, mert nem akarom zaklatni, hagyok neki időt, hagy gondolkozzon, de mégis mennyit?! Elmondása szerint velem sokkal jobban érzi magát, mint a volt barátnőjével, és én különleges lány vagyok akit meg kell becsülni. De akkor miért csinálja ezt velem, nem értem...félek, hogy így, hogy nem beszélünk majd elfelejt engem is teljesen. Nem tudom mit tegyek.

24/L

2013. júl. 14. 18:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szavak: veled jobban érzi magát, blabla

Tények: nem nagyon beszéltek

Ha szeretne, Te lennél a fontos neki, nem a múlt, ez a

továbbtenni magát a kapcsolaton olyan hülyeség....

2013. júl. 14. 19:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem menekül előled.Nyilván nem azért,mert fél tőled,hanem mert nem szerelmes beléd,és nem akar ezzel megbántani.Ezért is szakította meg veled a kapcsolatot valószínűleg.Nem látok rá sok esélyt,hogy majd hirtelen,villámcsapásszerűen visszatér hozzád,már megtette volna pár nap után,ha annyira hiányoztál volna neki.
2013. júl. 14. 19:05
 3/5 ASOT ***** válasza:
Igen 1-esnek teljesen igaza van, az egész csak egy bla bla
2013. júl. 14. 19:25
 4/5 A kérdező kommentje:
De beszélünk, csak nem olyan sokat, mint előtte. Ő szokott rám írni.
2013. júl. 14. 19:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Én ugyanebben a helyzetben vagyok csak én vagyok a nő. 25/L Az exem után sírok a másik srác szegény reménykedik, hogy el tud csábitani de engem totál nem érdekel...

Magamból kiindulva jól tetted hogy időt hagytál neki én nem venném jó néven ha rámakaszkodna. Akkor beszéljetek ha Ő ír rád. Itt most neki kell döntenie.

Itt ez sajnos kétesélyes. Vagy Te leszel aki mellett végül dönt, vagy (miközben talonban maradsz) jön egy harmadik aki nálad intenzivebb érzéseket képes kiváltani belőle és ezáltal túl tud majd lépni az exén. Úgy érzem hogy ez lehetséges lenne, csak rossz személy van velem, de nem ezzel a sráccal hanem valaki mással. Így jelenleg várok. A sráccal tisztáztam persze, hogy mi a helyzet nem akarom áltatni, találkozunk, jól érezzük magunkat hátha beleszeretek. Ha nem akkor sajnos esélytelen, hogy kapcsolatba lépjek vele így hát várok tovább.

2013. júl. 14. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!