Egri lányok, mit szólnátok ahhoz, ha egy pasi csak úgy leülne mellétek ismerkedni a városban?
Figyelt kérdés
Egyáltalán mire lehet számítani tőletek? Milyen külső jelzések és szöveg jelzi azt, hogy maradnia kellene a pasinak v továbbállnia?
Felvázolnátok néhány párbeszéd elejét, hogy ő mit mondott, amikor odament, Ti mit mondtatok és mi lett a beszélgetésből?
2013. júl. 11. 14:52
1/23 anonim válasza:
Ha helyes akkor beszélgetek vele tovább, de semmikép se mennék vele olyan helyre ahol nincsenek sokan..:)
4/23 anonim válasza:
ha helyes akkor kéretném magam, ha nem akkor tovább állnék vagy elküldeném
5/23 anonim válasza:
Figyelj.Éjszaka lemész völgybe.Kiválasztasz egy kellően részeg lányt.Beviszed szőlősbe és megdugod.Ez működik és később nem is fog rá emlékezni ...
6/23 anonim válasza:
Ennyi egri csaj van itt? Bezzeg mikor én teszek fel ilyen kérdés semmi válasz.
7/23 anonim válasza:
nem vagyok egri, de sztem lényegtelen:D
8/23 anonim válasza:
A Szentmarjay Tibor stadionban ne nagyon szólítgass... max zseblámpával :D
9/23 anonim válasza:
Nem biztos hogy mind egri. Mindegy hogy győri, szegedi, vagy nyíregyi, mert attól még lehet véleménye, hiszek nő, annak ellenére, hogy konkrét helyre történt a kérdezés :)
10/23 anonim válasza:
De az egri lányok huncutabbak mint a többi lány :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!