Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valami, amin már régóta gondolkodok. Ti mit gondoltok?
17 vagyok, a barátom 18. Egy éve vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást, de nekem ő az első komoly kapcsolatom.(és az első szexpartnerem is)
Nagyon rendes fiú,tökéletes számomra. Mindig azt mondja, hogy férj és feleség leszünk, lesznek gyerkőcök, meg minden. Ez nekem is tetszene, mert tényleg szeretem, de úgy érzem nem éltem még eleget, buliznék még, hülyiteném a pasikat, mint más szingli csajok. Néha azon gondolkodom, hogy túl korán ismertem meg. Fura, mert a többi lány aggódik hogy sosem jön el a nagy Ő, én viszont azon, hogy milyen hamar rátaláltam. Ezt az egészet megbeszéltük és abban maradtunk, hogy ha valami oknál fogva elválnak útjaink, ha igazán szeretjük egymást, és együtt kell lennünk, úgy is egymásra találunk, ismét.
Szerintetek hülyén gondolkodom, vagy csak naiv vagyok?
Köszi a válaszokat előre is :)
megoldás: Ne szakítsatok ha akartok akkor inkább őrültködjetek , bulizzatok együtt. Vagy ezt nem lehet? (ha pl barátod más beütésű).
Akár csináljatok extrémebb dolgokat együtt :) . Remélem tudod mire céloztam .
Én csak a saját esetemet tudom leírni:
16 évesen kezdtem el bulizgatni. Akkoriban csak rövidebb kapcsolataim voltak. 19 évesen kezdődött az egyetem... na az durva volt. Buli 0-24 órában. És örültem, hogy nem volt tartós kapcsolatom. Sok singli csaj, áááá... :) Kiéltem magam, és most 25 évesen ott tartok, hogy már nem is nagyon vágyom bulizni. Csak beülni valahová a barátaimmal. És azóta 2 éve együtt vagyok barátnőmmel :)
A kérdés kiírása óta 2 hónap telt el, és még mindig ezen tépelődik szegényke.
A véleményem megvan, de az accountomra még szükségem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!