Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van valami, amin már régóta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valami, amin már régóta gondolkodok. Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés

17 vagyok, a barátom 18. Egy éve vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást, de nekem ő az első komoly kapcsolatom.(és az első szexpartnerem is)

Nagyon rendes fiú,tökéletes számomra. Mindig azt mondja, hogy férj és feleség leszünk, lesznek gyerkőcök, meg minden. Ez nekem is tetszene, mert tényleg szeretem, de úgy érzem nem éltem még eleget, buliznék még, hülyiteném a pasikat, mint más szingli csajok. Néha azon gondolkodom, hogy túl korán ismertem meg. Fura, mert a többi lány aggódik hogy sosem jön el a nagy Ő, én viszont azon, hogy milyen hamar rátaláltam. Ezt az egészet megbeszéltük és abban maradtunk, hogy ha valami oknál fogva elválnak útjaink, ha igazán szeretjük egymást, és együtt kell lennünk, úgy is egymásra találunk, ismét.

Szerintetek hülyén gondolkodom, vagy csak naiv vagyok?

Köszi a válaszokat előre is :)

2013. aug. 6. 02:31
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

megoldás: Ne szakítsatok ha akartok akkor inkább őrültködjetek , bulizzatok együtt. Vagy ezt nem lehet? (ha pl barátod más beütésű).

Akár csináljatok extrémebb dolgokat együtt :) . Remélem tudod mire céloztam .

2013. aug. 6. 21:32
 22/30 anonim ***** válasza:
Ismerő érzés, fiúként mondom. Elég későn kezdtem el csajokkal kavarni és még most sem volt igazi kapcsolatom, pedig már mindjárt 24 leszek, nem tudom magam elképzelni még komoly kapcsoaltban, egyszerűen annyi szép csaj van, akivel szeretnék kipróbálni sok-sok csodás dolgot. :P
2013. aug. 7. 01:33
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van jó sztorim.És igaz.8.-ban jöttek össze.5 gyerek lett.Aztán a csaj rájött,hogy ő élni akar.40 évesen otthagyta a pasit a gyerekekkel.
2013. aug. 7. 18:28
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Én csak a saját esetemet tudom leírni:

16 évesen kezdtem el bulizgatni. Akkoriban csak rövidebb kapcsolataim voltak. 19 évesen kezdődött az egyetem... na az durva volt. Buli 0-24 órában. És örültem, hogy nem volt tartós kapcsolatom. Sok singli csaj, áááá... :) Kiéltem magam, és most 25 évesen ott tartok, hogy már nem is nagyon vágyom bulizni. Csak beülni valahová a barátaimmal. És azóta 2 éve együtt vagyok barátnőmmel :)

2013. aug. 9. 10:41
 25/30 anonim ***** válasza:
Ha tényleg úgy gondolod hogy le tudnád vele élni az életed és ő a nagy Ő, AKKOR SEMMI PÉNZÉRT NE DOBD EL!! Gondolj bele..beleszeret egy másik csajba, amíg te a pasikat hülyíted..Azután már nem fog visszamenni hozzád:/
2013. aug. 17. 14:06
 26/30 anonim ***** válasza:
38%
de most eszt igy nem ertem ha egyszer van pasid akor mert kel neked masik ha rauntal masik pasi kel akor hagyd el oszt szegyel fel egyet bulin menyel el vele baszni oszt megvan oldva de ne ugy csinald hogy meg jarsz szegeny sracal es mas pasikal kursz az eskuvot meg kimonta hogy most kel legyen majd 20 21 eves korotokba adig meg kibirjatok ha szeretitek egymast vegulis az csak egy papir es ha tenyleg szereted akor mert akarsz mas pasikat csabitani eszt mar tudom hogy irtam de nem ertem es jolene ha feltened magadnak aszt a kerdest hogy tenyleg szereted
2013. szept. 1. 14:06
 27/30 anonim ***** válasza:
Szerintem csak ki akarod próbálni más pasikkal is. Nem is ő az igazi, csak még él benned a remény hogy ez a szőke herceg sztori, ahol az első az igazi... De sajnos ez nem így megy. Még 1-2 év és szétváltok. Nyugi akkor már jöhet más pasi is....
2013. szept. 30. 00:04
 28/30 anonim ***** válasza:
Sajnos, az a gond, h ez van amikor vkik korán jönnek össze.. mérlegelni kell, hogy mi a fontosabb, de ha nagyon úgy érzed, akkor sztem inkább most tedd meg, mint a házasságban később.. annak nagyobb következményei lesznek:(
2013. szept. 30. 00:05
 29/30 anonim ***** válasza:

A kérdés kiírása óta 2 hónap telt el, és még mindig ezen tépelődik szegényke.

A véleményem megvan, de az accountomra még szükségem van.

2013. szept. 30. 00:06
 30/30 A kérdező kommentje:
Nem tépelôdök, csak kiváncsi vagyok más véleményére is.
2013. szept. 30. 06:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!