Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valami, amin már régóta gondolkodok. Ti mit gondoltok?
17 vagyok, a barátom 18. Egy éve vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást, de nekem ő az első komoly kapcsolatom.(és az első szexpartnerem is)
Nagyon rendes fiú,tökéletes számomra. Mindig azt mondja, hogy férj és feleség leszünk, lesznek gyerkőcök, meg minden. Ez nekem is tetszene, mert tényleg szeretem, de úgy érzem nem éltem még eleget, buliznék még, hülyiteném a pasikat, mint más szingli csajok. Néha azon gondolkodom, hogy túl korán ismertem meg. Fura, mert a többi lány aggódik hogy sosem jön el a nagy Ő, én viszont azon, hogy milyen hamar rátaláltam. Ezt az egészet megbeszéltük és abban maradtunk, hogy ha valami oknál fogva elválnak útjaink, ha igazán szeretjük egymást, és együtt kell lennünk, úgy is egymásra találunk, ismét.
Szerintetek hülyén gondolkodom, vagy csak naiv vagyok?
Köszi a válaszokat előre is :)
Nem olvastam el a kommenteket, szóval lehet már valaki írt ilyet előttem.
Az a probléma, hogy nem buliztad ki magad? NEM, mert ha nálad ez lenne a gond, simán tudnál bulizni a barátod mellett is. Annyi, hogy te k***a akarsz lenni, írtad is hogy h*lyítenéd a pasikat. MIRE JÓ AZ?
Nem értem a mai fiatalokat. Lehet nem ő lesz a férjed, de van egy személy, aki teljes szívéből szeret és veled akarja leélni az életét, nincs közöttetek gond (vagyis ezt nem írtad) és te meg el akarod dobni, mert "nem élted ki magad"?? Most komolyan, magyarázd már el, hogy mire jó az?miért jó, ha elmész bulizni, h*lyíted a pasikat, az egyik megd*g, másnap meg a saját nevedet nem tudod, nemhogy az övét?!
De ha neked ez kell, tessék csak!
Egyáltalán nem akarok r*banc lenni, nem vagyok az a fajta, sosem csalnám meg a barátomat sem. Az is baj, hogy nagyon féltékeny tipus, azt hiszi, hogy minden fiúnak én kellek.(Szóval nem arról van szó, hogy nem bízik bennem!)Tehát ha a csajokkal bulizok, annak se nagyon örül.
Nem tudom igazából, Ő is nagyon fél, hogy elveszít, meg sokat gondolkodik a jövôn, de mondtam neki, hogy ne aggódjon emiatt, élvezzük ki amíg tart, aztán meg lesz ami lesz.
Ezek igazán nagy szavak a barátodtól. A húgom meg a barátja is ilyen kapcsolatban vannak, csak ott annyi a különbség, hogy a húgom is úgy gondolja, élete végéig együtt marad ezzel a fiúval. Ugyan abban a korban vannak, mint ti. Több példa is igazolja a barátaim és a családom körében is, hogy ezek csak pillanatnyi érzelmek és szavak, amit ilyenkor a tinik éreznek és mondanak, nyilván vannak kivételek..de mint tudjuk, azok mindig vannak. De ezt inkább nem mondom neki, mert ha szerelmesnek beszélsz, az rosszabb, mint ha a falnak beszélnél :)
Én is olyan vagyok mint te, szeretek bulizni járni, szórakozni a barátnőimmel fiú kíséret nélkül. Ettől még egyáltalán nem érzem magam kurv*nak, hiszen sose volt egyéjszakás kalandom, sose feküdtem a szórakozóhely wc-jében részegen és sorolhatnám. Olyan könnyű ma mindenkit lekur*ázni, az önbecsülésükben sérült férfiak legjobb fegyvere lett ez a 21. században.
Valamilyen szinten hálás is vagyok a sorsnak, hogy még nem talált rám ilyen szerelem, mert én szeretnék tapasztalni az életben. Csalódni, a fellegekben szállni, egyedül lenni, valakivel lenni és a többi. Persze minden ember más.
Szerintem egyszerűen mérlegelj: mi ad neked többet. Nem kell itt túlagyalni a dolgokat. Fiatal vagy még. Időd még van bőven. Mitől éreznéd igazán jól magad? Nyilván nem véletlenül fordult meg ez a kérdés a fejedben. Ha pedig tényleg szerelmes vagy és mindent megadtok egymásnak a boldogsághoz, akkor pedig csak azt tudom mondani, mint az egyik előttem szóló: járjatok együtt bulizni. Az is nagyon szuper tud lenni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!